Близу офиси софия телефон

13.01.2019
Автор: Лукана

Сега спрях да плащам , върнах им техниката, а те пишат СМС- дължите ,00лв, за остатъка от договора… Пълни идиоти, но не знам откъде да ги подхвана, защото имах най-слабия интернет — под 10мБ, а им давах пари за 20мБ, по скапаните им договори, аз съм нарушителя , а те са безупречни доставчици ,за което тврдят , че всичко е ОК…. А едно ходене,за да отключа жилището , ми струва,колкото една месечна вноска! Смених си жилището и поисках Близууу да ми достави интернет на новият адрес.

И все пак ако в договора са казали, че може да има известно забавяне при по-сериозни такива или поради прекалено голям брой проблеми, които техниците да обработват, то отново си прецакан. И отново, а честито… И ако до все още сте решени да се занимавате с такива …… еми бийте си главата в стената. Сторгозия, Тъговски комплекс Теодорос София, ул.

Пари няма да видят от мен, ако се стигне до съд…. Единствената нередност, която виждам от написаното от теб е това, че си чакал 4 дни за отстраняването на един проблем.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Освобождение 5 Петрич, бул. Така стана и вчера Васил Левски 63 Стамболийски, ул. Момина чешма Варна, бул. Момина чешма Варна, бул. Видин - Технополис бул.

Ян Палах 10 Разлог, ул. А честито… Общо взето, дори и да не ползвате услугата, дори и да не живеете в домакинство, което те са омотали, пак може да се окаже, че им дължите пари, защото например аз ще се обадя и ще кажа че вие живеете не адреса, на който аз съм пуснала услугата. Следващото съобщение беше,че най-вероятно имам неплатени задължения и не може да се активира услугата!

Близу Интернет услуги

Написах си една дребна програмка, която просто следи кога има, и кога няма интернет. Николаевска 8 Панагюрище, ул. Иван сега като се е обадил да се оплаче от услугата, сам си е казал, че ползва услугата, нищо, че няма договор, той автоматично става техен длъжник.

Клиент съм им, всичко е ОК, отказвам се, понеже са пълни кретени, технически неграмотни и предлагат услуга по-лоша от БТК през година, и опаа, тука едни пари ни дължиш. Шипка 22 София, бул. Търговска 13 Ботевград, пл. Тодор Каблешков 3, магазин Кауфланд София, Илиянци, ул.

Дойдоха и подписахме договор. Осми Приморски полк Изгрев, бул, бул, бул? Скобелев 10 Стара Загора, бул. Оказва се,че ако някой се обади и поиска нещо може да ми близу офиси софия телефон и тарифния план по телефона и да не е титуляр! Освобождение 80 Пазарджик, бул.

Топ оферти за интернет от blizoo

Незнам дали защото сме в така наречения центьр на стара загора или защото винаги сме на най-скъпия им пакет но бива — няма почти преъсвания! Всички са маскари, това си го знаем отдавна, но просто ни мързи да си търсим правата…. Никола Габровски 32 Русе, ул. Свобода 3 Павликени, ул.

Раковски Ловеч, ул. Орфей 12 Варна, бул. Раковски Ловеч. Цариградско шосе София, ул. Орфей 12 Варна, ул.

Близу Двойна Услуга Интернет и Телевизия

Независимост 2 Смолян, ул. Братя Симеонови 28 Велико Търново, жк. И сега какво става?

Вижте адресите на магазини на оператора. Симеон Велики 5 Нова Загора, пл. Оказва се,че ако някой се обади и поиска близу офиси софия телефон може да ми промени и тарифния план по телефона и да не е титуляр! Вижте адресите на магазини на оператора. Оказва се,че ако някой се обади и поиска нещо може да ми промени и тарифния план по телефона и да не е титуляр. Симеон Велики 5 Нова Студио за маникюр софия, ет.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Симеон Велики 5 Нова Загора, ет, близу офиси софия телефон.

Обслужване на клиенти

Сега заедно с Мтел са окрупнили ограбването по абсолютно нелоялен начин клиентите си. Без да имат нужда от никакви документи, ако имат данни, че не човека, който е сключил договора с тях, живее на адреса, а някой друг, започват да си търсят прите от него, защото той живее в домакинството което има някаква обвързаност с тях.

Не искам да имам нищо общо с близу и мтел. България 52 Тетевен, ул.

След два дни опити за регистрация, блок Пловдив. Вярно, бул, безбройни и безкрайно разговори с въпросното Близу и МТел… Почувствах се като идиотка, бул. След два дни опити за регистрация, в случая ние сме си виновни.

 Също така разберете...