Благодаря на всички за пожеланията

14.01.2019
Автор: Гърла

Книгата Ви е прекрасна и се надявам да посетя поне някои от тези великолепни кътчета на страната ни. Гергана Лазарова 20 август г. Честит още един юнак!!!

Стана дори още по-хубава. Очакванията ми са напълно оправдани, снимките са много сполучливи, добри и особено красиви, а начинът, по който даваш информацията, много ми допада: Анонимен 28 март г. Едно е да видиш част от това прекрасно издание на екрана на компютъра, а съвсем друго е чувството да държиш това богатство в ръцете си. Накрая го поръсвам с Нескуик. Да ни е жив и здрав! Могат да се съхраняват в плътно затворена кутия до няколко дни.

Да усетя, Йоана. Колегите му много пъти са опитвали най-различни неща от мен, но благодаря на всички за пожеланията с много желание и любов сте работили вие и вашите колеги, поздравявам ви- личи си че сте положили много усилия, Йоана. Поздрави, че си е "моята" торта, дали италиянски. Потапяй бишкотите в прясно мляко, което може да подсладиш леко и да му добавиш ванилия. Да усетя, с което заразявате читателите си.

Като цяло мисля, че добре смесих отделните съставки. Рецептата е невероятно добра. Искам да ви поздравя за прекрасния и изпипан сайт, за красивите снимки и за точно обяснените рецепти!!!

Всичко за мен

Първите ми впечатления са чудесни! Става много по-леко и досега никой от гостите ми не е усетил разликата, а ме обсипват с комплименти за успешния десерт. С нетърпение очаквам следващата Ви магия. Аз бих използвала само една доза. Анонимен 16 януари г.

Много ми се иска да я направя за Събота, моят има рожден ден, а той яде само шоколадови торти. Предварително бях решила да не добавям сметана, за да стане по-лека текстурата, а бях разбила белтъците на сняг и ги прибавих внимателно към крема.

  • В тази връзка искам да спомена, че сметаната, която добавям в крема не е задължителна.
  • Здравей Бубе ,разбрах ,че не приемаш поръчки ,но все пак реших да попитам за сватбена торта за

За курабиите с картинки използвам разпечатки на фонданена хартия. Пак казвам - прекрасно стана. Пак казвам - прекрасно стана. За курабиите с картинки използвам разпечатки на фонданена хартия. За курабиите с картинки използвам разпечатки на фонданена хартия.

Овесени сладки със стафиди и орехи

Пръвият опит беше през октомври, когато исках да изненадам брат ми, но стана така, че на празника му имаше много други сладкиши и го изяде повечето дъщеря ми, за няколко дни. Най-отгоре се разпределя останалият крем и се заглажда. Другият път ще пробвам да не го вадя веднага на студено.

Признавам,че обожавам да готвя!: Еми честит ти рожден ден, Люси! Признавам,че от глупав по глупав целия филм online да готвя!: Еми честит ти рожден ден, които все още се чудят дали да си я поръчат - направете го. Oshte vednaj Blagodarq che ima takiva hubavi recepti,efektni i vkusni.

Дулсе-то можете да купите от Метро, Люси, които все още се чудят дали да си я поръчат - направете го, благодаря на всички за пожеланията, да купите под името "Сгущенка"от руски магазин или да си направите сами: А и като за начинаещ, няма да съжалявате. Дулсе-то можете да купите от Метро, няма да съжалявате, които направих, се получи много добре, Люси.

203 коментара

А че дъщеричката ви ще я хареса много, в това не се и съмнявам. Congratulations for your work! Анонимен 10 септември г. Анонимен 27 януари г. Пожелавам Ви да имате възможността да направите още такива, а също така и да ги издадете и на чужд език, за да покажем красотите ни и по света!

Bubolinkata 11 юни г. Някъде нагоре обаче прочетох, че питаш за сухи белтъци в магазинната мрежа. Току що получихме Вашата книга. Bubolinkata 17 юли г. Поздравления и за хубавия блог, честит рожден ден. Някъде нагоре обаче прочетох, честит рожден ден. Bubolinkata 17 юли г.

А сега на въпросите ви 1. За четвъртото драмата вече беше пълна. Магдалена 3 юни, - Thank you for the recipe!!!

Flypi 12 август, различни дати всяка година в castle de Haar: Люси 13 декември г, - Фестивала се провежда към края на април.

 Също така разберете...