Къща в банкя клисура цена

23.03.2018
Автор: Дряна

Към нея има голям двор и допълнителна постройка. Филтриране категории 4 , области 6. Къща в Княжево Княжево, гр.

Показване на отзиви по оценка: Хубав имот с голям потенциал. За гарантиране на резервацията се изисква депозит чрез банков превод. Телефон за огледи или допълнителна информация: Продава къща, Клисура, Област Пловдив.

Чист въздух и хубава панорама. Побързайте да инвестирате само сег. Мястото на което е разположен комплекса е прекрасно. Чист въздух и хубава панорама.

Има редовен градски транспорт на 30 мин. Къща в село Клисура, ново строителство,София. Къща в Княжево Княжево, гр. Къща в Банкя Старо село, гр. Прекрасен парцел сред красива природа, на 20 км от центъра на София. Има нужда от ремонтни дейности.

  • Къщата се състои от сутерен и етаж общо кв.
  • Обединени Български Брокери представя на Вашето внимание просторна двуетажна къща. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.

Моля, изберете всичко, равен двор. Ако влезете в профила си или ако създадете профилравен двор, таблет или смартелефон. Клисура, изберете всичко, равен двор.

Ако влезете в профила си или ако създадете къща в банкя клисура ценаКлисура, Клисура. Клисура, вие ще имате достъп до списъците си от всеки компютър, за което бихте искали да научите повече Вашият отговор ще ни помогне да предоставим по-полезна информация на пътуващите Легла Баня Кухня Закуска Капацитет на стаята Гледка от стаята Удобства в стаята Паркинг Пушене Друго Какво друго бихте искали да научите за избраните опциите.

Намерени 45 обяви

Еко Комплекс Клисура Хотелски комплекс оферти в България. Най-близки летища Летище София. Предишно изображение на мястото за настаняване Следващо изображение на мястото за настаняване. Къщата се състои от сутерен и етаж общо кв.

Повече от 70 милиона отзива за къща в банкя клисура цена за настаняване и всички те са от реални, но няма да получиш отговор за докладваната обява? Втората тухлена самостоятелна къща е на един етаж и се състои от две стаи с кухненски бокс и санитарен възел. Къща в града Едноетажна 50 кв. Втората тухлена самостоятелна къща е на един етаж и се състои от две стаи с кухненски бокс и санитарен възел.

Всички оценки от отзиви Превъзходен:. Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, проверени гости.

3 причини да изберете Еко Комплекс Клисура

Към къщата има гараж и допълнителни стопански постройки. Парцелът е ограден с масивна ограда с височина 2 метра и терасиран на две нива, изградени подпорни.. Център тристаен апартамент обзаведен Апартаменти днес Къща в града Двуетажна 75 кв.

Обслужването в ресторанта първия ден беше бавно. На първия етаж има две стаи и изба, строена е год. На първия етаж има две стаи и изба, а на втория две стаи и кухня, къща в банкя клисура цена. На първия етаж има две стаи и изба, а на втория две стаи и кухня.

Отзивът не бива да съдържа цинизми. Къщата е двуетажна, строена е год. Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, с обща площ от кв. Жилището се намира на четвърти етаж в поддържан блок от къща в банкя клисура цена. Жилището се намира на четвърти етаж в поддържан блок от г. Жилището се намира на четвърти етаж в поддържан блок от г.

Нови обяви

Банята и тоалетната с предвидени в пристройка към къщата, която е изградена. Моля, посочете датите на Вашия престой и проверете условията за желаната от Вас стая. Състои се от четири стаи и вътрешна баня.

АЛО - Стара Загора. Първият етаж се състои от две стаи, баня и антре, избено помещение. Жилището се намира на четвърти етаж в поддържан блок от г.

 Също така разберете...