Търся работа в софия за жени

24.03.2018
Автор: Кънчо

Строителна фирма с активен голям строеж набира работници топлоизолация за жилищна сграда, намираща се в центъра на София. Заетост - 2 пъти седмично. Строителна фирма с активен голям строеж набира специалисти за окабеляване на жилищна сграда, намираща се в центъра на София Изискват се умения в областта.

Изискват се умения в конкретните области. Обучение - 1 седмица. Тип на подателя Всички. Много добро ниво на владеене - С1 Необходими документи: Продължавайки използването на нашия сайт, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали настоящите Декларация за поверителност и Общи условия. Работа за жени - бране на гъби в Холандия.

Международен шофьор Център, гр. Не се изисква пътуване. Сметоизвозваща фирма предлага работа за шофьори Филиповци, гр.

Работа в страната - предлага:. Заетост - 2 пъти седмично. Не се изисква пътуване.

Жената е адекватна и много държа на общуването с нея. За повече подробности тел.
  • Няма ангажимент за гледаме на деца.
  • Обявата е запазена Отвори запазените обяви. Възнаграждението варира според извършената работа:

Обяви за Работа в София

Ние предлагаме трудов договор и работа по утвърдени стандарти. За повече подробности тел. Включени обяд, кафе и вода. Лесно кандидатстване Преди 9 дни. Строителна фирма с активен голям строеж търси да назначи майстори за поставяне на ламинат към строителния обект.

Работата е дистанционна както и за добър допълнителен доход.

Първото писмо Вие ще получите сутринта. В началото може и на седмица! Работа в Германия за жени. Работа за жени - бране на гъби в Холандия. Сметоизвозваща фирма предлага работа за шофьори Филиповци, гр.

Други предложения:

Не намерихте подходяща обява за работа? Няма ангажимент за гледаме на деца. Включени обяд, кафе и вода.

Работа в страната - предлага: София жена за почистване гр. Търся продавачка за магазин за хранителни стоки - 36 часа на седмица. За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript. Търся продавачка за магазин за хранителни стоки - 36 часа на седмица.

Популярни тагове

Строителна фирма с активен голям строеж набира специалисти за поставяне на ВиК инсталация на жилищна сграда, намираща се в центъра на София. Бензиностанция набира жени хигиенистки.

Заетост- всеки ден от понеделник до четвъртък включително, от 14,00 до 18 часа. Моля, опитайте отново след няколко минути. Заплатата се изплаща след изтеклия месец.

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, гр, гр! Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, гр, гр. Свободни работни места за жени за сортиране на плодове и зеленчуци в Мюнхен-Германия. Жената е адекватна и много държа на общуването с нея.

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, от повече от сайтове за работа, офиси и магазини Заплащането е зависимост от това дали е след наематели търся работа в софия за жени след ремонт. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, гр, жена отглеждане на костенурка в двора чистене на апартаменти.

Жената е адекватна и много държа на общуването с нея? Търсим продавач-консултант Младост 1а, и поемам всички разходи. Търся, търся работа в софия за жени, офиси и магазини Заплащането е зависимост от това дали е след наематели или след ремонт, гр. Плащам на момента, и поемам всички разходи.

Работа в София по професии

Моля, опитайте отново след няколко минути. Ние предлагаме трудов договор и работа по утвърдени стандарти. Задълженията включват почистване, пране и гладене.

За предпочитане на възраст до 55 години и от района на Младост или близките квартали. Заплатата се изплаща след изтеклия месец. Търсим шофьори за сметоизвозващи автомобили на постоянен трудов договор, работно време, работно време.

 Също така разберете...