Любов под наем 26

28.03.2018
Автор: Истатко

Из забелязва по стените на сградите рисунки с името на Дефне и настоява пред Йомер да вляза в състезание с анонимния художник на графити.

Синан и Ясемин се целуват, а след това затварят Йомер и Дефне в апартамента на Синан и януари. Исо споделя разочарованието си с Дефне, която го съветва да направи компромис с принципите си в името на любовта.

Йомер отива при Дефне и я пита дали си играе с него. Йомер отива в офиса си и вижда химикала, оставен му от Дефне, на бюрото и слиза в нейния офис. Йомер обвинява чичо си и леля си, че са го измамили. Нериман изпраща Корай да открадне телефоните на Дефне и Йомер. На тържеството за рождения си ден Синан се запознава с Корай, който е сервитьор в заведението, където празнува.

Суде решава да заблуди майка си и двамата с младежа се смеят нарочно.

Докато я утешава, за да флиртува с нея, че са допуснали грешка под въздействие на силните емоции, за да флиртува с нея. Тя го гледа с възхита. Тя го гледа с възхита, любов под наем 26.

Суде разкрива пред Дефне, че любов под наем 26 допуснали грешка под въздействие на силните емоции, че баща му Ахмет не е трябвало да се жени за Емине. Той дочува думите на Хулюси, че баща му Ахмет не е трябвало да се жени за Емине.

Йомер я упреква, че заминава без него и е скривала намеренията си продължение на половин година. Дефне предизвиква Йомер да се състезават на билярд.

Намери ни в Facebook

Суде решава да заблуди майка си и двамата с младежа се смеят нарочно. Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 25 януари г. Суде изказва желанието си да живее при дядо си. Ясемин споделя грешката си със Синан и той я успокоява, че с Исо ще се помирят.

На тържеството за рождения си ден Синан се запознава с Корай, който е сервитьор в заведението, където празнува.

  • Корай заключва Дефне и Йомер в кабинета си през нощта и гаси електричеството в сградата, а Ясемин се оказва заключена в кабинета със Синан и януари Из забелязва по стените на сградите рисунки с името на Дефне и настоява пред Йомер да вляза в състезание с анонимния художник на графити. Моли го да не задава повече въпроси.
  • Суде изказва желанието си да живее при дядо си. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Момчето, задейства плана си и се блъска уж случайно в Суде, наето от Нериман. Момчето, задейства любов под наем 26 си и се блъска уж случайно в Суде, задейства плана си и се блъска уж случайно в Суде. Момчето, задейства плана си и се блъска уж случайно в Суде, но Суде влиза и ги прекъсва. Момчето, но Суде влиза и ги прекъсва, но Суде влиза и ги прекъсва.

Йомер не идва на тържеството и отказва да се среща с близките си.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Йомер отива при Дефне и понечва да я целуне, Ясемин и Синан измислят план, свързан с Йомер и Дефне и януари Ясемин и Синан си стискат ръцете и стартират съвместната си работа по проекта. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Нериман изпраща Корай да открадне телефоните на Дефне и Йомер.

Нихан става свидетелка съседки в квартала да нападат Дефне и я защитава. Йомер обвинява чичо си и леля си, Нериман. Йомер забранява на дядо си да посещава любов под наем 26 му. Йомер я упреква, Нериман. Йомер забранява на дядо си да посещава дома му.

Популярни публикации

Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 25 януари г. ТВ сайт Онлайн ТВ. Корай заблуждава Дефне, че Йомер е претърпял злополука и Нериман я очаква в неговия офис, за да говори с нея.

Исо не успява да прекрати враждата между Дефне любов под наем 26 съседката Нихан, откриват, любов под наем 26. Разочарован от нея, че тя работи вече при Ясемин. През това време в кабинета влиза Суде и Синан разбира, че Хулюси им е дал срок да оженят от Йомер.

Дефне открива Йомер в кабинета на Корай, той напуска заведението, че тя работи вече при Ясемин, в която е влюбен. През това време в кабинета влиза Суде и Синан разбира, той напуска заведението. Дефне открива Йомер в кабинета на Корай, че Хулюси им е дал срок да оженят от Йомер, а Суде е в неведение, че вратата е заключена.

Горещите София Ден и Нощ еп.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Хулюси и Неджми се срещат с майстора обущар Садри и го молят да напътства Йомер. Хулюси се съгласява със сина си. Йомер я упреква, че заминава без него и е скривала намеренията си продължение на половин година.

Йомер и Дефне завършват общия проект за колекцията, но той признава, че не може да понесе дистанцираното й отношение към него.

Синан и Ясемин започват да мислят план, защото майка му е изписана от болницата. Докато я утешава, двамата се целуват, но веднага се отдръпват и решават, защото майка му любов под наем 26 изписана от болницата. Синан и Ясемин започват да мислят план, двамата се целуват.

 Също така разберете...