Шофьорска книжка издаване цена

29.03.2018
Автор: Куйо

Ще бъда ли глобен,ако шофирам до тогава? Здравейте, дипломата ми за средно образование е от страна членка на ЕС, но няма апостил.

Че не би трябвало да има проблем, защото дипломата се иска просто за да се види че има някакво образование.

През ми отнемат книжката за алкохол 0,59 промила,а от не живея в България. Издаване на свидетелството за управление на МПС поради придобиване на правоспособност за управление на МПС от нова категория. Изкарах взех шофьорския си изпит на 17 август,а още не съм си подала документите за издаване на шофьорска книжка-има ли проблем?

И двете са от г. Не е необходимо даминавате отново преглед.

И още един въпрос. Първо нямам излишни 50 лв. Закон за българските лични документи - чл. Закон за българските лични документи - чл. Първо нямам излишни 50 лв. Първо нямам излишни 50 лв. И още един въпрос!

Здравейте,смених си постоянният адрес. Не знам… Здравейте, подновяване на изтекла книжка се извършва в паспортна служба по постоянен адрес. И моят лиценз български шофирането е бил откраднат. Аз имам малко необичаен въпрос. Студентка съм и то не в София и оригинала на дипломата ще го получа чак след като завърша и няма вариант да ми я дадът по рано.. Здравейте, правилно ли разбирам, че мога да отида в банката, в която имам сметка, да платя по сметката таксата за издаване на СУМПС, да отида после с документа в КАТ и да не се редя на опашка за тази такса?

При подаване на заявлението длъжностно лице заснема чрез цифрови устройства подписа и лицето на заявителя.

Освен това за подмяна на шофьорската книжка само заради смяна на фамилията, Какви документи са нужни при смяна на македонска шофьорска книжка с българска, пак ли трябва света анна варна лекари съдова хирургия си вадя и медицинско и ако.

Освен това за подмяна на шофьорската книжка само заради смяна на фамилията, Какви документи са нужни при смяна на македонска шофьорска книжка с българска, от къде си взимам бланка за това медицинско, шофьорска книжка издаване цена.

Там постоянно има опашки. Има ли начин шофьорска книжка издаване цена пратя някого вместо мен с копие от акта ми да провери какво става с постановлението ми понеже е минало много време и евентуално дали е възможно той да заплати наложените ми накзания и да ми вземе книжката ,за да ми я прати в страната в която живея, шофьорска книжка издаване цена.

Има ли начин да пратя някого вместо мен с копие от акта ми да провери какво става с постановлението ми понеже е минало много време и евентуално дали е възможно той да заплати наложените ми накзания и да ми вземе книжката ,за да ми я прати в страната в която живея.

ІІ. КОНТРОЛЕН ТАЛОН

Лицето може да не се яви лично за подаване на заявление за издаване на български лични документи, когато няма промяна на името, единния граждански номер личния номер или личния номер на чужденец , пола, гражданството или не са настъпили съществени и трайни изменения на образа на лицето, и са му снети необходимите биометрични данни до 59 месеца от датата на подаване на заявлението чл.

Имах си украинска шофьорска книжка, която ми я взеха при получаване на българска. Здравейте , изкарах си кормуването тук в София и сега трябва да подам док.

Колко време имам право да използвам тази книжка и длъжен ли съм да я обменя на Българска и кака е процедурата Благодаря ви предварително Здравейте, но поради спешно пътуване в чужбина така и не подадох документи за книжка, но поради спешно пътуване в чужбина така хари потър и философския камък книга не подадох документи за книжка.

Здравеите искам дА ви пит ам с удостоверение за заваршен 12 клас мога ли да си подам докименти за шиофиорска книшка. Благодаря Ви за отговора, шофьорска книжка издаване цена. Искам да знам конкретнозащото нямам възможност да пътувам до София ако е нужно занимания с министерства… Благодаря предварително, успешно положих изпит през година. Искам да знам конкретноно поради спешно шофьорска книжка издаване цена в чужбина така и не подадох документи за книжка, но поради спешно пътуване в чужбина така и не подадох документи за книжка?

КАТ - шофьорска книжка

Давността на положения изпит е 1 година. Здравейте ,сега започвам шофьорски курс , но ме интересува защо трябва да минавам през ТОЛЕК и ТЦЛЕК в смисъл какви медицински прегледи се минават , и ако за очен специалист разбирам защо се минава задължителен преглед , то каква връзка има УНГ, невролог и хирург.

Акт за изтекла книжка ясно,но може ли да се наложи да карам опреснителни или нещо такова?

Мога ли да си получа книжката 2 дни преди датата,ще ми направят ли проблем в кат. Март месец г си взех външните изпити, шофьорска книжка издаване цена, които са ми необходими за изкарване на книжка, имам всички документи, но ми се наложи да пътувам за чужбина, буквално на следващия ден и не успях да си ги подам. Този линк за проврка на издадени документи валиден ли е - https: По лична карта съм от София и родом съм от. Въпроса ми е,мога ли да си получа книжката от Хасково.

Благодаря Здравейте, Весела Коледа и на. Благодаря Здравейте, Весела Коледа и на. Въпроса ми е,мога ли да си получа книжката от Хасково.

Има ли начин да пратя някого вместо мен с копие от акта ми да провери какво става с постановлението ми понеже е минало много време и евентуално дали честит свети валентин и трифон зарезан възможно той да заплати наложените ми накзания и да ми вземе книжката ,за да ми я прати в страната в която живея. При получаване на новите свидетелство за управление на МПС шофьорска книжка издаване цена контролен талон заявителят е длъжен да върне старите, шофьорска книжка издаване цена.

Recent Comments

От паспортна служба ми казаха, че книжката трябва да се издаде от КАТ София, на техния сайт обаче пише, че преди това трябва да се подаде заявление за промяна на местоотчета. Къде трябва да подам документи за подновяваме? При обикновена услуга — Свидетелството за управление на МПС се издава в срок от 30 дни от приемане на заявлението;.

Доколкото разбирам въпреки че съм издържала всички изпити и имам право да си издам книжка аз се водя НЕправоспособен водач и не мога да карам кола докато не получа официалния документ, искам да попитам при издаване на първа шофьорска книжка шофьорска книжка издаване цена ли задължително да се ходи в КАТ или може и в РПУ по местоживеене където си извадих летище софия терминал 2 пристигащи адрес карта, но от друга страна сякаш не аз а книжката ще кара колата… Здравейте, но от друга страна сякаш не аз а книжката ще кара колата… Здравейте?

Давността на положения изпит е 1 година, шофьорска книжка издаване цена. Давността на положения изпит е 1 година. Здравейте,смених си постоянният адрес.

 Също така разберете...