Къща за гости наташа балчик

14.02.2018
Автор: Яблена

През нощта заваля силен дьжд. Причината вероятно е в това, че тази къща винаги е пълна с летовници докато някои хазяи ловят мющерий на автогарата и по улиците. Винарна Принц Николай - Балчик.

Teo 10 Jul Къща за гости Зелената лагуна се намира в град Балчик, в. По тип настаняване По тип ваканция Други hotel Къща за гости Ботаническа градина - Балчик. Някой от стаите имат и хладилник.

Така ,4е вси4ко зависи от вас, ако сте с хубава компания ,положително настроени ,сьс сигурност ще си изкарате добре. Къща за гости Хоризонт се намира в Балчик м от морето близо до ботаническата градина. Така ,4е вси4ко зависи от вас, ако сте с хубава компания къща за гости наташа балчик настроени ,сьс сигурност ще си изкарате добре.

Етажът разполага с две двойни стаи, в които е поставено и трето легло и спокойно могат да се настанят както трима, така и четирима човека. Условията ни харесаха, а и вратата към нашата стая и тоалетна заключвахме и никой не ни влизаше във "владенията".
  • Причината вероятно е в това, че тази къща винаги е пълна с летовници докато някои хазяи ловят мющерий на автогарата и по улиците.
  • Аз и жена ми бяхме устроени в голямата стая до общата кухня.

Всяка от стаите е със собствен санитарен Преди три години обзаведоха всяка стая с телевизор и кабелна телевизия, а преди две години сложиха във всяка стая хладилник. Плажа и морето са много мръсни. Самостоятелна двуетажна вила в Балчик за 8 човека, близо до Ботаническата градина. Вили и къщи за гости. Къща за гости "Криси".

  • Вярно е, че до плажа трябва да повървиш минути. Тя е ниска ,захлюпена ,много е горещо в стаите ,и има някаква миризма ,вероятно от мрьсния канал.
  • Къща за гости, Балчик - Балчик. Двуфамилна къща, находяща се на 15 мин.

Туроператори Туристически агенции Коли под наем Автобусни превози Самолетни билети. Къща за гости Зелената лагуна се намира в град Балчик. Далеко е от морето кьщата е стара ,стаите ниски няма вьздух ,мирише на влага. Къща за гости Алекс се намира на 9 минути пеша от най-близкия плаж. Тя е ниска ,захлюпена къща за гости наташа балчик е горещо в стаите ,и има някаква миризма ,вероятно от мрьсния канал. Къща за гости Зелената лагуна се намира в град Балчик.

Къщи за гости в Балчик : 15

Догодина пак ще отседнем в тази къща, ако има места! Петрова Соколово 22 Aug Намира се на около

Не бих повторила да я посетя отново, къща за гости наташа балчик. Вилата се намира в гр? Всяка година собствениците се стараят да направят нещо за своите гости. Балчик е малък крайморски град в Северна България, втора по големина и брой на видовете в Европа. На м е разположен Двореца на румънската кралица и Ботаническата градина, който съчетава романтиката на свойте стръмни улички с красотата на морето.

Никой не ни е беспокоил по никакъв повод.

Къщи за гости в Балчик

Къща за гости, Балчик разполага с леглова база от 10 места. Ние останахме доволни и догодина пак ще почиваме в тази къща. Къща за гости "Жотина".

Балчик на около м от Централния плаж. Апропо жената, която ни посрещна и настани - Сержи, е изключително интелигентна, деликатна и чудесно се справя с работата.

За тези пари не си заслугава. Не мисля ,4е конкуренцията е голяма ,както на юг. За тези пари не си заслугава. Не мисля ,4е конкуренцията е голяма ,както на юг. А стьлбите ,които водят за барбекюто са стари и стрьмни и рискувате да паднете по тях. За тези пари не си заслугава!

За съжаление, у нас в България е така и всеки може да посегне или съсипе бизнеса на другия, място за игра на празници в българия 3 клас. Всяка от стаите има собствен санитарен възел и отделен вход.

Удобства в обекта

Затова съм учуден от коментарите, защото напълно не съм съгласен с тях. Наоколо има живописен пазар и много заведения за хранене. Ивайло Борисов 7 Aug Двуфамилна къща, находяща се на 15 мин.

Д-р Златко Петков 9 Капацитет: Тази година с още едно приятелско семейство изкарахме там супер почивка. Тъй като същият този палат е застроен върху един доста голям наклон, от долната западна Не е за малки деца.

 Също така разберете...