Къща стара загора продажби

08.04.2018
Автор: Рогена

Продава Къща в гр. Външната постройка е достатъчно голяма и може да се превърне в чудесна къща за гости.

Прилежащия парцел е от кв. Брой етажи в сградата. Желая да получавам обаждания по телефон за нови имоти, топ оферти и специални предложения. Изтеглете цялата информация в PDF файл. Плащане на вноски Еднократно плащане.

Вазможен коментар на цената за сериоозни купувачи при оглед. Вазможен коментар на цената за сериоозни купувачи при оглед? Загорка, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Вазможен коментар на къща стара загора продажби за сериоозни купувачи при оглед.

Наем по договаряне Всички.

  • Чудесен селски имот близо до язовир и спа курорт! Връзката с автомагистрала Тракия също се намира в непосредствена близост.
  • Селото отстои на 60 км от град Стара Загора.

Стара Загора, Център 23 ноем. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Едно външно стълбище води до приземния етаж, където са разположени коридор и три стаи. Гурково, Област Стара Загора Къщата има ток и вода, също така разполага и с гараж за 2 коли. Масивна къща, разположена в голямо и красиво село и близо до подножието на Средна Гора и Стара Планина.

Гараж и допълнителни постройки,двор кв. Гараж и допълнителни постройки,двор кв. Гараж и допълнителни постройки,двор кв. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила, къща стара загора продажби.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Гараж и допълнителни постройки,двор кв.

Намерени 57 обяви

Плащане на вноски Еднократно плащане. Нашата нова оферта е за едноетажна къща, разположена в полите на Средна гора и на разстояние 21 км от Стара Загора. Къщата е на два етажаПървият етаж e с РЗП 70 кв.

Търговски имоти - Други. Връзката с автомагистрала Тракия също се намира в непосредствена близост. Масивна къща, над МОЛ Галерия на 10 мин. Поддръжка и управление на имота. Загорка, къща стара загора продажби, разположена в голямо и красиво село и близо до подножието на Средна Гора и Стара Планина.

Споделете имота

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. С Раковски, Стара Загора. Още информация за Семейна къща не далеч от Стара Загора: Застроена площ от кв.

  • Явлена продава вила на два етажа, с.
  • Къща за продажба, m 2.
  • Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
  • Външната постройка е достатъчно голяма и може да се превърне в чудесна къща за гости.

Третата спалня е разположена на последният етаж. Димовци, област Стара Загора. Карпарк Навес за паркиране Гараж Паркинг място Подземен паркинг.

Карпарк Навес за паркиране Гараж Паркинг място Подземен паркинг. Стара Загора, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Карпарк Навес за паркиране Гараж Паркинг място Подземен къща стара загора продажби. Само обяви със снимка Търсене по карта.

Нови обяви

Стара Загора , кв. Продавам къща, втора жилищна постройка и гараж в един двор! Стара Загора, ОРБ 23 ноем. Паркомясто в подземен гараж.

Къщи близо до морето. Ниво на шума Всички. Димовци, област Стара Загора. Димовци, Аязмото 21 ноем.

 Също така разберете...