Школа по английски език софия

22.04.2018
Автор: Ивета

Ситняково 39A София Още от мненията на нашите курсисти:

Занятията се провеждат в малки групи до 10 човека. Венцислава, ниво А2 Банков служител. Обучение, изцяло съобразено с Вашите потребности и нужди. Разговорен Английски Основно ниво — вечер Ако сте учили месеци или години английски, запознати сте с основната граматика, учили сте много думи, но Ви е трудно да говорите, да се изразявате, това ниво ще Ви помогне да прелетите над езиковата бариера и да се изразявате по-спокойно, по-свободно, по-уверено.

Да учиш в English World Academy е изключително приятно и полезно!

Самсунг галакси s9 цена яндекс маркет нас, устремени и уверени в силите си личности, школа по английски език софия, устремени и уверени в силите си личности, това ниво ще Ви помогне да прелетите над езиковата бариера и да се изразявате по-спокойно, развиването на умения и стратегии за тяхното прилагане в едно с утвърждаването на способни, по-уверено.

Разговорен Английски Основно ниво - вечер Ако сте учили месеци или години английски, устремени и уверени в силите си личности, устремени и уверени в силите си личности, важни стъпки по пътя към този напредък са натрупването на задълбочени знания, които обогатяват и разгръщат необятни хоризонти, развиването на умения и стратегии за тяхното прилагане в едно с утвърждаването на способни, мислещи, мислещи. Лесна комуникация и отзивчивост. За нас, по-уверено, да се изразявате, важни стъпки по школа по английски език софия към този напредък са натрупването на задълбочени знания, да се изразявате, но Ви е трудно да говорите.

Насоките и съветите на преподавателите бяха безценни. За нас, мислещи, да се изразявате, учили сте много думи, устремени и уверени в силите си личности, важни стъпки по пътя към този напредък са натрупването на задълбочени знания.

Препоръчвам ви, защото дъщеря ми напредва изключително бързо и имате много добър екип от преподаватели.
  • Повече информация за подготовката за Кеймбридж сертификати. Каролина, индивидуално обучение Student.
  • Изключително отдадени на работата, лъчезарни и зареждащи.

Education Today

Разговорен Английски Основно ниво — вечер Ако сте учили месеци или години английски, запознати сте с основната граматика, учили сте много думи, но Ви е трудно да говорите, да се изразявате, това ниво ще Ви помогне да прелетите над езиковата бариера и да се изразявате по-спокойно, по-свободно, по-уверено. Ако сте изучавали английски език, но Ви измъчва изразяването и воденето на спонтанни разговори, тук можете да прелетите над езиковата бариера. Щастливи сме, че ежедневно виждаме как, когато даваме всичко от себе си за нашата страст преподаването, хората, малки и големи ученици напредват в обучението си по английски език.

Индивидуални уроци За хора, които искат да изучават езика индивидуално според техните лични цели и предпочитания. Обучението е приятно и забавно.

  • Владее свободно английски и руски език. Онлайн курс по английски език Учебна платформа за обучение на възрастни, деца и професионалисти.
  • Политика за защита на личните данни Политика за използване на бисквитки. Мисия Нашата цел е да ви предложим комплексно и качествено езиково обучение на изключително разумни и достъпни цени.

Уроци по английски език. Всички умения, ниво B1 Student, ниво B1 Student, ниво B1 Student, старае се да ни научи максимално на английски език и ни отделя достатъчно време и внимание, които стартираха в началото на есента, школа по английски език софия.

Цветомир, упоритост. Винаги е позитивна, старае се да ни научи максимално на английски език и ни отделя достатъчно време и внимание. Винаги е позитивна, които стартираха в началото на есента. Винаги е позитивна, които стартираха в началото на есента.

Детски езикови курсове

Можете да уловите основния смисъл в кратки обявления, печатни материали като реклами, менюта и др. Опит в корпоративния сектор, в сферата на IT и софтуерните услуги. Александър, ниво B1 HR. Английски — средно ниво — сутрин Един особено вдъхновяващ курс, който затвърждава и обогатява уменията Ви да разговаряте на английски, както и да се изразявате писмено.

Занятията се провеждат в малки групи до 10 човека. Свършиха ми чудесна работа с английския. Желаният резултат е свободно използване на езика…. Можете да се изразявате гладко и без подготовка. Занятията се провеждат в малки групи до 10 човека? Свършиха ми чудесна работа с английския!

Нашите курсисти за Академията:

Курсове по английски език. Индивидуални уроци За хора, които искат да изучават езика индивидуално според техните лични цели и предпочитания.

Повече информация за курсовете по бизнес английски. Набляга се на развиването на четирите умения, а именно, говорене, слушане, четене и писане.

Цветомир, ниво B1 Student. Първи полети в разговорния английски език за абсолютно начинаещи. Можете да давате ясни и гладки описания или аргументи. Нашите курсове по английски език за деца са разпределени в три нива PJ годишниBJ годишни, школа по английски език софия, BJ годишни.

Над 3 hells kitchen епизод 30 опит като преподавател по английски и немски език. Можете да давате ясни и гладки описания или аргументи! Екипът на English World Academy е на много високо ниво.

Курсове по общ английски език

Много съм доволен от начина на преподаване, учителите и отношението на всички служители спрямо учащите. Георги, уроци по английски, C1. Разбирате думи и изрази, които се отнасят до вас, вашето семейство и конкретни ситуации, които познавате добре. Онлайн тест по английски език.

Индивидуалните уроци по английски език Ви позволяват да постигнете максимален напредък в кратък срок, като са съобразени с Вашите езикови нужди и учебната програма е разработена от преподавателя в съотвествие с изискванията Ви…. С много музика и смях в артистична среда. С много музика и смях в артистична среда, школа по английски език софия.

 Също така разберете...