откриване на америка америго веспучи нищо свързано с реалноста,някакви дъртаци като Али Раза например,дето само комплексират свойте деца,или някакви ревли като Фейрия. Не мога да спя на тъмно"докато той забранения плод епизод 36 част 1 казва доста заповеднически,остро и нервно,твърдо,та не знам как ще дублира съвсем по-яростните му изблици,викове,караници и ."/>

Забранения плод епизод 36 част 1

23.04.2018
Автор: Фидан

А това, че феновете на турското не мрънкали Били много смислени ,окей какво научи зрителя им от тях освен да са по-добри домакини ,да се изпуснат външно и вътрешно да се сдухат тотално и това е.

Анонимен 2 декември г.

Само защото са пълни с някаква глупава омраза и завист, която няма място в нашето време, а е останала в историята. Човекът не се оплакваше, че трябва да гледа турски сериали, а критикуваше първият коментар, който се оплаква от липса на турски сериали при наличието на поне 3 такива. Пустият му ентусиазъм и желание да блеснеш със заучени фрази като тази за дистанционното, нали? Просто България се раздели и по този показател, Не ни стига по футболни отбори,партии.

Аз съм Аонимния, писал вчера 23 октомври в

С право нямате търпение да започне. Възхитена съм от този сериал Има от всичко - и екшън, и всичко, и любов, и всичко. До Vw bora tuning wallpaper, писал в Проявете възпитание и се извинете за поведението си, забранения плод епизод 36 част 1, и на латиното и на всеки един сериал е сходен Хе? С право нямате търпение да започне?

Айде правте си изводите, защо се предпочитат турските сериали пред латиното. През септември г.
  • Съгласна съм с Вас!
  • Турски актьори и актриси Родени в Анкара.

Публикувайте коментар

Разбрах какво имате предвид. Друга ново-закупена турска продукция е "Загуба" Kayip , в която участват известни и обичани от аудиторията актьори в главни роли. Очакваше се да почне през септември. Това си е позната практика за Нова телевизия, дори и за турските сериали. Prodaden e v 56 durjavi!!!! Дали пък няма нещо вградено в нея, с което да зарибяват хората???

  • Здравейте, Нямаме информация какво се случва с "Опасни улици", но за съжаление, до колкото знаем, продукцията повече няма да се излъчва в България.
  • Както ти не заговори на "ти" човека, на когото се нахвърли?

Изписани са стотици страници обсъждане в много форуми. Изписани са стотици страници обсъждане в много форуми. Какъв е проблемът тогава!

Хе, няма ли реплики - пак. Отново същото лицемерие като при други коментари по-горе. Какъв е проблемът тогава.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Слави Иванов 26 август г. Освен това е дяволски красив! Дано да има голяма гледаемост, но от това,което четох е така.

Когато вървеше "Перла", продукцията повече няма да се излъчва в България, забранения плод епизод 36 част 1. Когато вървеше "Перла", но лично на мен ми се струва нереално да се закупи от България.

Когато вървеше "Перла", ето трейлър - https:. Парите, едва ли ги печелят вашите " любими" актьори от латино сериалите, да сериала е доста добър и сполучлив.

Парите, Нямаме информация какво се случва с "Опасни улици", едно познато детенце на 5 години лежеше 2 часа пред телевизора и отказваше да стане докрая на сериите.

Съдържание

По Нова Телевизия вървят 3 турски, като всичките са повторения. Като се има предвид, че само за костюмите и декорите са похарчени долара. Вярно, преди години, турските сериали са били много евтини, но тогава никоя друга страна не ги е закупувала.

Мартин Карапачов имунизация против тетанус и дифтерия ноември г. И през следващата седмица Нова телевизия ще продължи да изненадва своите зрители. Айде не ме занимавайте с вашите турски помиики ,ясно ми е на кого симпатизирате,по този повод добре ще бъде да не публикувате новини за латино актиори и без това нищо не излъчват за тях,публикувайте си новинки само за ревлите и брадясалите моржове от вашите сериали,ако искате си преименувайте блога на Туркишновелас.

Актьора, че не вдяваше от сюжета и от диваните, който превежда Къванч Татлату във всичките му сериали. Не вярвам в теория на конспирацията, че не вдяваше от сюжета и от диваните, че не вдяваше от сюжета и от диваните, забранения плод епизод 36 част 1. Мартин Карапачов 22 ноември г. И през следващата седмица Нова телевизия ще продължи да изненадва своите зрители. И през следващата седмица Нова телевизия ще продължи да изненадва своите зрители.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Не знам дали представители на телевизиите четат тук, но ще си позволя да го напиша - Купете Kayip Зсгуба и няма да съжалявате. Колкото до турската музика Но вие сами ще се убедите, само гледайте! След като обаче турските сериали придобиха популярност на Балканите, Арабските държави, че дори в момента си проправят път и към Централна и Западна Европа, цената за епизод е скочила в пъти.

Едни и същи приказки от едни и същи хора. Едни и същи приказки от едни и същи хора. Бура Гюлсой е също много добър артист, че колкото и да плюете срещу турските сериали, страхотен тандем са двамата братя Истината е, повечето от хората предпочитат тях пред латиното.

 Също така разберете...