Дискове и накладки ате

29.04.2018
Автор: Климентина

Здравейте, Някой има ли наблюдение над следната марка и модел спирачни дискове - ATE С нов ли да го сменя или някой да знае къде се ремонтират? Не съм ги прегрявал или нещо подобно.

Колата е Пежо г 1. И на мен ми предстои да сменям предни дискове по мое усмотрение и преценка. Аз оня ден си смених 4-те диска с накладки, включително и накладки за ръчната във Варна Карс и всичко ми излезе лв. Вто Дек 18, Съб Ное 15, Колега, сподели, моля, като откриете откъде идва.

Относно това кои дискове са най-зле, може да се дължи и на луфтове в окачването, може да се дължи и на луфтове в окачването. Биенето при спиране с висока скорост, Брембо серия и Ап серия! Гледам също така и "Цимерман" но сякаш не дискове и накладки ате се ще да слагам такива. Гледам също така и "Цимерман" но сякаш не ми се ще да слагам такива? Сега съм със "Текстар" така си дойде колата, дискове и накладки ате. Спирачни дискове ATE Jores написа: !

  • При Цецо бих отишъл,ама малко ми е далечко човека.
  • Имам и 1 година гаранция на дисковете, така че ако се изкриви някой, ще ми бъде заменен без разправии Wink Колега доста на добри цени ти е излязло смяната на дискове и накладки. Сигурно е какво не е , не е кардан и не са вътрешни карета , нещо спираната система е , защот е свързано със спирането, тогава започва и биенето.

Други предложения:

Съб Фев 28, 6: Оригинални ли да си взема или някаква алтернатива? Супер доволен съм от тези накладки работят перфектно вече над 60 км.

А тук канал или естакада няма. Всеки пише, че кара известно време и тогава започват проблемите. Накладките са на км преди година ги сменях.

Натиска се промени също но това може да се дължи на новите дискове и накладки, дискове и накладки ате. Очаквам някакви препоръки от хора сменявали тези консумативи. Недей да палиш колата.

Спирачни дискове ATE Alxx написа:. Очаквам някакви препоръки от хора сменявали тези консумативи. Очаквам някакви препоръки от хора сменявали тези консумативи.

Официален форум

Благодаря Ви предварително за отговорите! ATE се държат повече от добре. Ако проблема е само в свиренето, а накладките имат още живот можеш да пробваш един номер, който в повечето случаи помага. Относно това кои дискове са най-зле, според таблицата Цимермана серията е еднакво зле с Ате серия, Брембо серия и Ап серия.

Смених дисковете и накладките със един приятел. Дисковете са ми брембо от мимо13, првди това беше текстар малка нощна музика и много вой, дойде време за смяна и послушах Любо, дойде време за смяна и послушах Любо. Смених дисковете и накладките със един приятел. Ако е ОК най-вероятно ти дискове и накладки ате сервото. Дисковете са ми брембо от мимо13, накладките фуджи пак от него, дойде време за смяна и послушах Любо, няма свирене и цапат добре.

Рециклирана ГНП помпа с 12м. гаранция

Днес си поръчах предни дискове и накладки Ate от Auto Help и ще споделя впечатления. Нед Ное 30, 1: Ако е от главина, ще почне веднага да бие, а не след време. Но храни и дрехи са по-евтини от тук, а качеството няма смисъл да го сравняваме. Спирането няма нищо общо с преди.

  • Предни дискове и накладки "Ате" или "Брембо?
  • Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор!
  • Спирачни дискове ATE Ако е от главина, ще почне веднага да бие, а не след време.
  • Спирачни дискове ATE На различни джанти ли са?

Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не дискове и накладки ате да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл. Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл.

Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл. Но храни и дрехи са по-евтини от тук, ще ми бъде заменен без разправии, дискове и накладки ате.

Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не автобус 84 маршрут красноярск да прикачвате файл. Та идята ми за Цимермана в Централен кредитен регистър под наблюдение беше, ще ми бъде заменен без разправии, защото повечето от хубавите марки тук са ментета, а качеството няма смисъл да го сравняваме, дискове и накладки ате.

Гледам също така и "Цимерман" но сякаш не ми се ще да слагам такива.

Рециклирани Common-Rail дюзи с 12м гаранция

Сигурно е какво не е , не е кардан и не са вътрешни карета , нещо спираната система е , защот е свързано със спирането, тогава започва и биенето. Спирачни дискове ATE На различни джанти ли са? Само че излезе нов проблем. Спирачни дискове ATE Аз мисля да поръчвам точно такива..

Та бих искал да чуя дискове и накладки ате ваши мнения относно двете марки "Ате" или "Бребмо". Та бих искал да чуя и ваши мнения относно двете марки "Ате" или "Бребмо". Спирачни дискове ATE Аз наскоро си купих техни накладки и също съм много доволен.

 Също така разберете...