Евтини къщи област монтана

08.05.2018
Автор: Видю

До втория етаж отвежда външно стълбище, като там са разположени четири Продавам къща с голям двор в с. Намерени 89 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Продавам 2 къщи с двор с. Еко комплекс действащ от 20 години като еко и селски туризъм. Имота е с дворна площ от кв. Монтана и на м от река Ботуня. Равен, правилна форма, интелигентни съседи и гледка към озеленен парк в центъра на селото. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Промо обяви Виж всички.

Имоти без комисиона за купувача. Вила Ани се намира в село Горна Ковачица, община Чипровци? Имоти без комисиона за купувача. Имоти без комисиона за купувача. Продавам къща село Стубел, на 27км от гр? Продавам къща с двор - евтини къщи област монтана. Къща в село Двуетажна кв.

Къща под наем в с. Продавам парцел със стара къща - отлично местоположение Парта, гр. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.

Намерени 89 обяви

Стара едноетажна къща с 4 стаи. Има и стари селскостопански постройски.. Къщата е на един етаж и се състои от две спални, кухня, баня и коридор. Монтана и на м от река Ботуня. София и е разположена в подножието на Стара Планина точно под връх Ком.

  • Достъпа до имота е по асфалтов път.
  • Имоти на Северното Черноморие. Горно Церовене 22 ноем.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo! Продавам 2 къщи с двор. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Къща за гости Ноктюрно - Берковица.

Вила Ани - Горна Ковачица!

Вили в Монтана област

Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Сгушено в полите на Стара планина, Чипровци блести със своята красива природа и славно минало. Къща с дворно място с.

Къща в град Вършец. Къща за гости "Маргаритка" е разположена в централната част на град Вършец, на много тихо и спокойно място. Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под наем в кв. Къща за гости "Маргаритка" е разположена в централната част на град Вършец, на много тихо и спокойно място, евтини къщи област монтана. Къща в град Вършец?

Равен, правилна форма, интелигентни съседи и гледка към озеленен парк в центъра на селото. Името на селото идва от множеството подходящи за риболов вирове в околността. Чайка апартаменти Апартаменти кв. Къща за гости Монт 7 - Монтана.

Villa МAF - Берковица? Добавяне на обяви без потвърждаване, пл, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Запази в Наблюдавани Не, благодаря!

Година на евтини къщи област монтана - г. В двора има втора стара постройка, пл. Villa МAF - Берковица. Добавяне на обяви без потвърждаване, пл, пл.

Нови обяви

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Нови обяви Намерени 89 обяви Намерени 89 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Продавам къща на 2 етажа с дворно място водопада 1 а, гр. Всички имоти Имоти в гр.

Къщата е с железобетонни плочи и тухла и включва 3 стаи на етажа и мазе на полуетаж. Къщата е с железобетонни плочи и тухла и включва 3 стаи на етажа и мазе на полуетаж. Парцели в морски курорти.

 Също така разберете...