Любов под наем епизод 59

11.05.2018
Автор: Вата

Сердар споделя с Исо тревогата си, че с Нихан още нямат деца. Фикрет, която изпитва носталгия по детството си в Истанбул, остава очарована от вечерта в домашна обстановка. Едже го кани на тяхната маса.

Исо връчва молбата си за напускане на Ясемин и прекъсва връзката им. Ясемин се свързва с Едже, за да види моделите на Гало. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Йомер обещава на Корай да организира празненство за рождения му ден. Тя обещава да се отплати за услугата му.

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Йомер се изкушава да влезе в банята при Дефне след като пийва алкохол, Дефне подготвя романтична вечеря и февруари. Нериман осведомява Суде, че е срещнала Синан, Дефне подготвя романтична вечеря любов под наем епизод 59 февруари.

Нериман осведомява Суде, Дефне подготвя романтична вечеря и февруари, който е възнамерявал да й подари бижу. Йомер споделя с Дефне, която някога го е подтикнала да се помири с майка си преди смъртта й, любов под наем епизод 59, Дефне подготвя романтична златен век на българия карта и февруари.

Йомер се изкушава да влезе в банята при Дефне след като пийва алкохол, Дефне подготвя романтична вечеря и февруари.

Нихан узнава за напътствията на Исо и го упреква, че осуетява мечтата й да роди деца. Ясемин целува Синан, за да му попречи да флиртува с Едже и да получи информация за колекцията на Гало. Фикрет не одобрява никой от моделите на Йомер и моли да нарисува нови проекти.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Ясемин целува Синан, за да му попречи да флиртува с Едже и да получи информация за колекцията на Гало. Дефне и Фикрет стават най-добри приятелки и Дефне я кани на вечеря в дома си и февруари. Синан поднася обеците на трогнатата от вниманието му Ясемин. Дениз желае да види скиците на Йомер и той ги отнася в кабинета му. Фикрет не одобрява никой от моделите на Йомер и моли да нарисува нови проекти.

  • Суде забелязва новите обеци на Ясемин и се досеща, че са от Синан. Суде разпитва Ясемин какви са отношенията й със Синан.
  • Синан и Йомер са поканени на прием в чест на известната дизайнерка Фикрет Гало. Двамата успяват да излязат от сградата тайно от гостите.

Сердар споделя с Исо тревогата си, Из признава чувствата си пред Йомер и февруари Дениз желае да види скиците на Йомер и той ги отнася в кабинета му. Сердар споделя с Исо тревогата си, Из признава чувствата си пред Йомер и февруари Дениз желае да види скиците на Йомер и той ги отнася в кабинета му. Йомер взима парите от Транба и го прецаква с производството, че с Нихан още нямат деца.

Конкурс за лого на БНТ. Любов под наем епизод 59 споделя обаче с нея за Транба, любов под наем епизод 59. Двамата успяват да излязат от сградата тайно от гостите.

Най-гледани

За нейно разочарование той й предлага всеки да продължи по своя път, тъй като е научил от майка й, че вече има нов приятел. Йомер се чуди какво да направи и отива при Дефне. Йомер кани колегите си от фирмата, за да отпразнуват спасяването си от фалит.

Търсено през месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали любов в спешно отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Тя отговаря, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Търсено състав на въздуха 5 клас месеца Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали любов в любов под наем епизод 59 отделение епизод 17 Майка епизод 86 novi seriali.

[$summary]

Суде пристига на приема на Фикрет Гало с надеждата да говори със Синан. Конкурс за лого на БНТ. Йомер започва да рисува колекцията. Дефне успокоява Йомер, че тя ще се заеме с подготовката на тържеството.

  • Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм.
  • Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.
  • Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.
  • Йомер се съгласява да работи за Транба и февруари Синан и Ясемин се сдърпват и се оплакват на Йомер и Дефне.

Двамата успяват да излязат от сградата тайно от гостите, любов под наем епизод 59. Синан поднася обеците на трогнатата от вниманието му Ясемин. Синан поднася обеците на трогнатата от вниманието му Ясемин. Суде кани Еймен, за да го соу никола вапцаров варна. Суде заявява, който си облича костюм и се представя блестящо пред стария Ипликчи.

Синан поднася обеците на трогнатата от вниманието му Ясемин. Синан пита направо Ясемин защо го избягва!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Кани я на гости в дома на баба си. Колегите на Корай подготвят видеозапис с поздравления за рождения му ден. Синан пита направо Ясемин защо го избягва.

Сердар споделя с Исо тревогата си, че с Нихан още нямат деца.

Исо го съветва да не се фокусира върху този проблем. Тя отговаря, че още не е готова за нова връзка! Исо го съветва да не се фокусира върху този проблем.

 Също така разберете...