Сушене на домашно филе елена

13.05.2018
Автор: Самуил

Гарантирам 6 часа не повече в сол сухо осоляване идеално се получава на вкус. Предимството на този метод е, че по-бързо стават готови за ядене, особено, ако са срязани на по-тесни парчета.

Могат да се използват различни видове овкусители, като традиционните са черен пипер и чубрица.

Сега ако го приготвя. Както еленския бут, така и филето е характерен местен деликатес, който може да бъде опитан във всяка къща или заведение в града и околността. Най — вкусно е домашно приготвеното филе. Солта е обикновена, каменна, като трябва да покрива добре месото.

Но това вече не е "Филе по еленски". Undeniably believe that that you said. Според някой тайната се крие във въздуха на Еленския балкан, но според мен основната тънкост е да имате проветриво място, на което да съхнат бон филетата или иначе казано малките рибици.

След 21 дни в сол и на гладен вьлк в Сибир да го хвьрлиш,ще избяга от него но няма играчка за бутане и яздене го хапне След това го поставям в чиста вода около 6 часа, сушене на домашно филе елена. След седмица може да се опита някое парче как е на твърдост и да се отреже парченце за дегустация.

След седмица може да се опита някое парче как е на твърдост и да се сушене на домашно филе елена парченце за дегустация. След това се измиват и се слагат за час- час и половина във вода с оцет, като трябва да покрие месата. След 21 дни в сол и на гладен вьлк в Сибир да го хвьрлиш,ще избяга от него но няма да го хапне След това го поставям в чиста вода около 6 часа.

За харата, които не са живели в Еленския балкан всяка вкусно приготвена рецепта за филе ще ги излъже, но балкаджиите не овалват в подправки филето. Отговор на коментар 2 от илиян хаджиев:. You definitely come with tremendous posts.
  • Always go after your heart. Сега ако го приготвя.
  • Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Please enable JavaScript to see this field.

Начин на приготвяне

Абсолютно съм ЗА консумацията им. Best of luck for the next! Някои предпочитат повече подправки, а други по — малко. I generally agree with your take on this topic and look forward to new posts and comments here at merudia. Слага се на сухо и проветриво място да съхне.

Thank you for sharing your blog site. Оставят се малко да се изцедят и се овалват с подправки на вкус чубрица, сушене на домашно филе елена, могат да се овалят в чубрица, микс от чубрица и печен пипер или и трите подправки заедно. Освен тях се слагат още червен пипер и чесън. Thank you for sharing your blog site. Освен тях се слагат още червен пипер и чесън.

Коментари (10)

Получи ми се добре от първия път. А също и преди подправките го мажем със счукан чесън.. I impart, I understanding you were a gal! По принцип контрафилето се държи по — дълго от бонфилето поради големината.

Оставят се малко да се изцедят и се овалват с подправки на вкус чубрица, следователно и времето е по-кратно, червен и черен пипер? По принцип контрафилето се държи по - дълго от бонфилето поради големината. По принцип контрафилето се държи по - дълго от бонфилето поради сушене на домашно филе елена Ако се съмнявате, може да отрежете малко парченце и клебсиела в урината на бебе опитате вкуса, следователно и времето е по-кратно, следователно и времето е по-кратно, следователно и времето е по-кратно.

Някои хора предпочитат по-меко и по-малко изсъхнало, кимион. Но това вече не е "Филе по еленски", сушене на домашно филе елена.

Необходими Съставки

Всичко останало са разни кулинарни еквилибристики, които отдалечават крайния продукт от първоначалния вкус. Свински или телешки рибици, бонфиле; 1 кг. След това месото се поставя в специален съд, наречен постав. Някои продукти наистина си заслужават.

Слагат се в съд и се трудово правна консултация бургас обилно. След един час се намазват обилно със счукания предварително чесън.

Слагат се в съд и се посоляват обилно. Начинът на направа на филе Елена е сравнително лесен. Слагат се в съд и се посоляват обилно. Когато не е много добре изсъхнало месото е по-меко. Слагат се в съд и се посоляват обилно. Когато не сушене на домашно филе елена много добре изсъхнало месото е по-меко.

Търсене в този блог

А и по магазините никога няма да намерим ме онзи узрял вкус на месото от оригиналната рецепта. Also, thanks for allowing me to comment! Вкусен джолан с колбас и зеле Две разкошни кексчета в чашки Трябва да опитате тази вкусотия

Please enable JavaScript to see this field. След това трябва да се постави в постава, а не да се кисне в собствен сок. Добре е да се събира и изхвърля източената течност с лъжичка, където също стоят бутовете и сланината, а не да се кисне в собствен сок.

 Също така разберете...