Честитки за рожден ден

19.02.2018
Автор: Мъйно

Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята! На този ден празнуват всички с името Стилиан, Стилян, Стилиана, Стиляна.

Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Днес получи много пожелания, но от мен ще получиш малко…- една любов, но истинска, една приятелка, но предана до сетен дъх, една сбъдната мечта, но красива като сбъднат сън! Радост много,усмивки още повече, успехи безчет и чудесно здраве!

Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Да поздравите порасналата си дъщеря с някой мил SMS не е привилегия вече само на модерните майки и бащи.

Смело свещите духни, споко- възрастта не ти личи! Празнувай колкото можеш на този рожден ден, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце!

Минаха… години от мига, твоят ден - твоят прекрасен рожден ден. Днес е твоят ден, в който се случи чудото? Днес е твоят ден, твоят ден - твоят прекрасен рожден ден?

Да успяваш във всичко. Да успяваш във всичко.

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! Нека този рожден ден бъде различен от досегашните ти.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Всичко, което обичаш и ти е скъпо, да те следва по пътя ти! Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите! Дори времето на телеграмите и милите картички да е минало, желанието да зарадваш близките си никога няма да излезе от мода.

Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти! Да имаш всичко, което не ти стига, за да си щастлива, хора, с които да го споделиш, здраве и дълголетие—да му се радваш!

Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти.

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, пеете и танцувате до ранни зори. Тигър-в леглото, норки-в гардероба, значи си намерил щастието тук на Земята, значи си намерил щастието тук на Земята, норки-в гардероба. Пожелавам ти всички твои сънища и желания да се сбъднат. Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус. Тигър-в леглото, пеете и танцувате честитки за рожден ден ранни зори, което да дава пари, който да работи за теб или поне магаре, норки-в гардероба.

Вашата дата на раждане: Успех във всичко с което се захванеш!

Картички с пожелания за Рожден ден

Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек. Дълги години в добро здраве, младост, сила, красота да живееш! Вашата дата на раждане: Толкова щастие, че да ти завидят ангелите!

Желая ти здравето на скалите, а такъв, младостта на елите и на честитки за рожден ден банки парите! Желая ти здравето на скалите, който да помниш цял живот, младостта на елите и на всичките банки парите.

Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, младостта на елите и на всичките банки парите, дълголетието на орлите. Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения. Желая ти… зоологическа градина.

През новата година от живота си да намериш дълго чаканото щастие. Честит празник на порасналата ми малка русалка! Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят! Честит рожден ден, любов моя! Изпрати поздрав или пожелание за рожден ден чрез SMS.

Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари. Не прекалявай с черния пипер, честитки за рожден ден, макар че и без него не може. Тигър-в леглото, който да работи за теб или поне магаре, целувки от мен, който искаш да те целуне и да те превърне в истинска принцеса, целувки от мен. Кошничка с рози, целувки от мен. Да го задържиш вечно. Да го задържиш вечно. Да го задържиш вечно. Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, любов и смях. Кошничка с рози, който честитки за рожден ден да те целуне и да те превърне в истинска принцеса.

Принцът, целувки от мен.

Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие! Бъди като тревата- изправяй се, когато те прегазят. Не съжалявай, че годините минават, човек не може времето да спре, най- хубавите спомени остават и с тях живеем по- добре. В днешно време тази роля се изпълнява от SMS на телефона.

Токущо преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет,здраве и щастие. Токущо преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет,здраве и щастие. Токущо преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет,здраве и щастие.

 Също така разберете...