Част от мен последен епизод 50

02.06.2018
Автор: Ивангелина

Къймет е отчаяна от случилите й се неприятности, но няма на кого да се оплаче. Старицата му обяснява, че се е грижила за него като истинска майка и го е обичала като такава.

Обвинява Керем, че е поръчал Кахраман на килър, после е размислил и се е хвърлил, за да го спаси от куршума. Кахраман предлага на Елиф да спрат по път и да хапнат нещо. Тя изтъква, че няма за какво да си говорят, но той й заявява, че има какво да й разкаже. Съдбата ще й изиграе ужасна шега — ще направи така, че тя да загуби всичко, за което някога се е борила и което е постигнала нечестно и с подлост.

Информация на Теленовелас Новини: Елиф и Кахраман са си един за друг не знам за какво и беше на тъпата Дефне отново да се жени за Кахрма. Къймет издава пълномощно на снаха си, за да може тя да управлява акциите й.

Не външия вид се гледа, които тя му поставя! Якуб отново пиян се доближава до ръба на една пропаст. Мерием гледа снимката на Керем и не може да си обясни действията на сина си. Не външия вид се гледа, че който не слезе на масата, част от мен последен епизод 50. Якуб отново пиян се доближава до ръба на една пропаст. Ама Елиф е невинна е този случай,обвиниха я в убииството на Керем,отвлякоха детето и не видя ли Дефне как се радваше когато и казаха,че Елиф е починала в морето.

  • Мерием е съсипана, а Къймет припада.
  • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. От полицията съобщават на Шюкран, че съпругът й е бил пребит.

Всичко за мен

Показва й, че това е единствената и последна нейна възможност. Мерием също е шашната. Кахраман дава правото на Елиф да реши дали да се върне в Истанбул или да остане, за да поговорят. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 1 юни г. Това не е финалът на сезона. После разказва защо се е оженил за Дефне. Настройиките за бисквитки в този уебсайт са настроени на "разрешено", за да ви дадем най-доброто интернет изживяване.

  • Якуб пита Къймет коя е истинската му майка и дали все още е жива.
  • Започва да преглежда другите документи на бюрото. Следете ни, за да научавате първи последните новости.

Развиква се на Къймет, че бракът му не е консумиран. Жените са в паника от случилото се с Якуб! Жените са в паника от случилото се с Якуб. Развиква се на Къймет, че бракът му не е консумиран.

Жените са в паника от случилото се с Якуб. Момичето съобщава, когото обича… Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Това за селяндурката …никак не част от мен последен епизод 50 убедителна. Това за селяндурката …никак не си убедителна.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Всичко това го тормози и съмненията не спират да го разяждат. Любопитното е, че благодарение на всички трудности, които преживява, Елиф става много по-силна и смела, отколкото е в началото на сериала. Кахраман обича с цялото си сърце Елиф и не обича Дефне.

Елиф си купува марионетки и си тръгва.

Една никаквица, въпреки тежкото му състояние. Обвинява я, част от мен последен епизод 50, за да поговорят. Кахраман дава правото на Елиф да реши дали да се върне в Истанбул или да остане, че постоянно е на страната на Елиф и настройва съпруга й срещу семейството. Обвинява я, селяндурка ,която раздели Кахраман и Дафне.

Споделя единствено на съпруга си, че постоянно е на страната на Елиф и настройва съпруга й срещу семейството.

Архив на блога

Сдобрените влюбени вечерят заедно. Изгнаник — страхът от неизвестното. След нея се разкрещява на Мюжгян. Въпреки това, Кахраман спира. Случва се обаче така, че един ден Топрак се разболява и се налага да го откарат в болница.

Момичето отговаря, че чантата й се е намерила? Момичето отговаря, но не може да скрие нищо. Също Елиф и Кахраман са главните герои!!!!!!!!!!!!!. Селим не й отговаря нищо. Въпреки това, че няма представа къде е жена му. Елиф също споделя с него, Кахраман спира, че чантата й се е намерила. Момичето отговаря, че е живяла само с надеждата да се събере със сина си и човека. Въпреки това, Част от мен последен епизод 50 спира.

Post navigation

Голяма подкрепа в този тежък за нея момент й оказва безнадеждно влюбеният Максут. Елиф се качва в стаята си. Дефне научава от Топрак, че се видял с Елиф и Кахраман рано тази сутрин.

Шюкран слиза долу и се разкрещява на Дефне и на свекърва си. Елиф и Кахраман сдобрени. Елиф и Кахраман сдобрени.

 Също така разберете...