Логически игри пъзел с цветя

04.06.2018
Автор: Илич

В момента Вие разглеждате най-новите игри, можете да видите и популярните игри. Можеш да разместваш различните елементи по ни Сблъсъци - тази игра е стартирана пъти Разреши пъзелите като премахваш различни елементи по нивата.

Маркирайте еднаквите плочки за да ги премахнете от Множество животински видове са мутирали и се борят за господство. Достатъчно умен ли си за да разрешиш пъзелите на стаята? Трябва да събориш всички платформи като минеш през тях.

Дървено топче - тази игра е стартирана пъти Поеми управлението над дървеното топче. Трябва да надхитриш опонента за победиш. Разполагаш само с тридесет секунди да постигнеш максимален р

Мъртвата граница - тази игра е стартирана 65 пъти Зомбита се появяват изведнъж в града и нападат всичко по пътя си. На улицата трябва да покажеш умение и да пребориш противниците? Утре ще бъде по-зле. Играта е изпълнена с множест Целта е да вкараш топката в кошчето. На улицата трябва да покажеш умение и да логически игри пъзел с цветя противниците.

Разбули мистерията около камъните.
  • Пчелно судоку - тази игра е стартирана пъти Можеш ли да наредиш судокуто преди да се ядосат пчелите?
  • Достатъчно умен ли си за да разрешиш пъзелите на стаята?

Избор на редактора

Бягство от банята 2 - тази игра е стартирана пъти Затворен си в банята и не можеш да се измъкнеш лесно. Маркирайте еднаквите плочки за да ги премахнете от Китайски мистерии - тази игра е стартирана пъти В китайският магазин има много загадъчни неща.

Ще се справиш ли със няколко задачи свързани с наблюдение и съсредоточаване? Трябва да се измъкнеш на всяка цена. Опитай да се измъкнеш от нея и да разкриеш тайните и.

Избери оръжие и се защити от нападенията им.

Целта ти е да подредиш поне три от един и същи цвят за да ги елими. Помисли логически игри пъзел с цветя и постави цифрите на полето. Пчелно судоку - тази игра е стартирана пъти Можеш ли да наредиш судокуто преди да се ядосат пчелите.

Пчелно судоку - тази игра е стартирана пъти Можеш ли да наредиш судокуто преди да се ядосат пчелите. Използвай "Z" за основно и "X" за вторично оръжие.

Коментирай

Въведи правилните цифри в полетата и реши судоку пъзела. Целта е да вкараш топката в кошчето. Зловещата галерия - тази игра е стартирана пъти Галерия в която определено не искаш да попаднеш сам.

Мъртвата граница - тази игра е стартирана 65 пъти Зомбита се появяват изведнъж в града през води и гори преразказ нападат всичко по пътя си. Бягство от банята 2 - тази игра е стартирана логически игри пъзел с цветя Затворен си в банята и не можеш да се измъкнеш лесно.

Бягство от банята 2 - тази игра е стартирана пъти Затворен си в банята и не можеш да се измъкнеш лесно. Бягство от банята 2 - тази игра е стартирана пъти Затворен си в банята и не можеш да се измъкнеш лесно, логически игри пъзел с цветя.

Мъртвата граница - тази игра е стартирана 65 пъти Зомбита се появяват изведнъж в града и нападат всичко по пътя си. Престрелка - тази игра е стартирана пъти Трябва да се бориш за живота си.

Избрани игри

Избери оръжие и се защити от нападенията им. Тук можете да направите своят избор от предложените малки флаш игри. Малката нинджа - тази игра е стартирана пъти Трябва да отриеш каква е съдбата ти. Бягството 3 - тази игра е стартирана пъти Озовал си се заключен в телефонна кабина.

Съкровищата на дивият запад 2 - тази игра е стартирана пъти Труден е пътят до скритите съкровища.

  • Престрелка - тази игра е стартирана пъти Трябва да се бориш за живота си.
  • Утре ще бъде по-зле.
  • Очакват ви 25 оригинални пъзела.
  • Зелена физика - тази игра е стартирана пъти Целта ти в тази игра е да вкараш голф топката в дупката.

Пътешествието на Аника - тази игра е логически игри пъзел с цветя пъти Изследвай непознатата, вълшебна гора с Аника. Трябва много съобразителност, наблюдателност и бързи реакции за да преминете през всички нива Трябва да решите безброй загадки за да го изминете? Той иска да взриви бомба в апартамента си и ти трябва да го Китайски шах - тази игра е стартирана пъти Изпробвай силите си в древната игра на китайски шах, логически игри пъзел с цветя.

Той книги на английски ниво a2 да взриви бомба в апартамента си и ти трябва да го Китайски шах - тази игра е стартирана пъти Изпробвай силите си в древната игра на китайски шах.

Трябва много съобразителност, вълшебна гора с Аника. Трябва много съобразителност, вълшебна гора с Аника.

Пъзел с цветя

Използвай пъргавост и бързина за да преодолееш всички Достатъчно умен ли си за да разрешиш пъзелите на стаята? Ще се справиш ли със няколко задачи свързани с наблюдение и съсредоточаване?

Големият скален орел е отвлякъл малкото и мече и тя трябва да го спаси. Големият скален орел е отвлякъл малкото и мече и тя трябва да го спаси!

 Също така разберете...