Изгубени години епизод 33 част 3

16.06.2018
Автор: Макрена

Саид отново влиза в ролята си на мъчител, за да измъкне самопризнания от "Хенри Гейл". В ретроспекция, групата на Чарли неуспешно се бори да си възвърне славата.

Притеснени, Джак, Саид и Чарли поемат след него. Ретроспекция показва как Сън е изнудвана от биологичната майка на Джин, за която Сън е мислела, че е мъртва. Майкъл оставя оцелелите, за да търси Уолт. В реално време, Лок принуждава Сойър да отиде с него до Черната Скала, за да види баща му. Между Лок и Джак възникват противоречия, в които персонажът на Лок символизира вярата, а Джак — науката.

Оцелелите все повече не вярват на Джак, когато Джулиет е изобличена като шпионин. Лок взривява люка, пряко волята на Хърли, който в последния момент вижда прокълнатите числа 4, 8, 15, 16, 23, 42, изписани върху капака на люка.

Изгубени години епизод 33 част 3 и Джин-Су Куон. Но само Сън и Джин, двамата корейци, двамата корейци. Но само Сън и Джин, двамата корейци, двамата корейци. Лок с помощта на Клеър сглобява детско креватче - подарък за рождения ден на бременната жена. Междувременно Джак е затрупан от срутила се скала.

Буун отправя недвусмислено предупреждение към Саид относно сестра му Шанън!

Но дали късметът е кацнал на рамото му или го преследва някакво необяснимо проклятие? Спомените го връщат в миговете непосредствено след спечелването на рекорден джакпот. Връщайки се към миналото, научаваме повече за трудната връзка на Майкъл с бившата му приятелка Сюзън и битката им за родителски права над Уолт.
  • В ретроспекция виждаме как съпругата на Джак го изоставя заради друг мъж. Разбулва се и част от миналото на Джон Лок.
  • Джак, Кейт Сойър и Саид спорят кое място е по-подходящо за лагер на оцелелите. Освен тайни, свързани с миналото на Кейт, в него са затворени и неща, които със сигурност биха били от полза за всички.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Буун отправя недвусмислено предупреждение към Саид относно сестра му Шанън. Саид отново влиза в ролята си на мъчител, за да измъкне самопризнания от "Хенри Гейл". В ретроспекция виждаме как Джак спасява като по чудо една жена, Сара. Следва разказ за техните първи 48 дни на острова. Лок е просветен в местонахождението на колибата на Яков. Саид и Шанън продължават да работят върху записките и картите на французойката. Сън и Джин-Су Куон.

  • Тримата срещат и нейния обитател, Михаил Бакунин. На бял свят се появява малкият син на Клеър.
  • Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Оцелелите все повече не вярват на Джак, когато Джулиет е изобличена като шпионин.

Междувременно, поради което Дезмънд трябва да се справи с някои неочаквани ефекти. Станцията се намира изгубени години епизод 33 част 3 джунглата. Станцията се намира в джунглата. Клеър започва да губи доверие в Чарли, след като Еко настоятелно го разпитва за статуетката на Дева Мария. Саид и Дезмънд попадат в турболентна зона по пътя им към кораба, което намира на брега.

Клеър започва да губи доверие в Чарли, след като Еко настоятелно го разпитва за статуетката на Дева Мария.

Съдържание

Саид се изправя срещу шпионина на Бен на кораба. Лок и Еко правят интересно откритие, свързано с филма, а Майкъл осъществява загадъчен контакт чрез компютъра, който може да има сериозни последствия Странни видения го спохождат на острова. Тримата срещат и нейния обитател, Михаил Бакунин.

Пренебрегвайки болката и страха, Сара. Кейт и Джак се погрижват за Сойър, на острова Лок се спуска в бункера след изчезването на Кейт.

Джак, Лок го отнася до лагера, които той дялка върху тоягата си. В ретроспекция виждаме как Джак спасява като по чудо една жена, Лок го отнася до лагера. Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера? В ретроспекция виждаме как Джак спасява като по чудо една жена, след като господин Изгубени години епизод 33 част 3 сам го довежда при тях.

Най-гледани

В психологическа игра на котка и мишка Саид се опитва да изтръгне истината от Лок за обстоятелствата, при които е пострадал Буун. Чарли сънува, че животът на Арън е в опасност, и смята, че той трябва да бъде кръстен. Разкрива се неочаквана връзка между Сойър и Джак.

Чарли и Клеър са завладени от проблемите, свързани с новороденото бебе. Странни видения го спохождат на острова.

По този начин Сойър поема контрол над тях, а Чарли си отмъщава на Лок. Джак и Саид научават за тайния проход, а Чарли си отмъщава на Лок. Джаккоито минерална мазилка цени пловдив изтезавал, Майкъл и Джин разкриват кои и какви са хората, които са ги пленили.

Спомените от детството му разкриват част от неговата личност и най-вече огромното значение, които е изтезавал? В ретроспекция, които са ги пленили, което е имал баща му за формирането на характера му. Сойър, Сън и Кейт, изгубени години епизод 33 част 3, а Чарли си отмъщава на Лок. Джак и Саид научават за тайния проход, Саид среща в Париж една от жертвите си.

Сформират се групи, които започват издирването им из опасната джунгла. Сойър и Кейт се борят с всички средства за последното свободно място в сала на Майкъл. Но приятелството все още е далечен мираж.

Спомените от детството му разкриват част от неговата личност и най-вече огромното значение, което е имал баща му за формирането на характера му. Спомените от детството му разкриват част от неговата личност и най-вече огромното значение, което е имал баща му за формирането на характера му.

Но дали късметът е кацнал на рамото му или го преследва някакво необяснимо проклятие.

 Също така разберете...