Недвижими имоти в сандански

18.06.2018
Автор: Боила

Продаваме голям парцел за къща в китно село, разположено на 12 км от балнеологичния курорт Сандански. Прочетете още за Сандански. Сортирай по Топ оферти По дата на публикуване Най-разглеждани Ценови диапазон:

В района на гр. Разположен е по двата бряга на река Санданска Бистрица. Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи! Върху имота е реализирана инвестиционната инициатива и е построена фотоволтаична централа Разгледайте всички наши топ оферти.

Прочетете още за Сандански, недвижими имоти в сандански. Парцелът се намира в южната част на селото и предлага разкошна панорамна гледка към Мелнишките пирамиди? Прочетете още за Сандански! Лице на черен път - около 35 м. Парцелът се намира в южната част на селото и предлага разкошна панорамна гледка към Мелнишките пирамиди.

Не можете да намерите подходящ имот? Стара къща с два парцела и стопанска постройка край Сандански и Мелник. Разширено търсене На картата. Земеделски земи , Земи. Продажба Тип на имота: Четиристайни апартаменти , Многостайни апартаменти.

Близо до Сандански са разположени Мелник, на км южно от гр, на км южно от гр, най-малкият град в България и Роженският манастир. Разположен е по двата бряга на река Санданска Бистрица? Близо до Сандански са разположени Мелник, в близост до големи, както и живописното село Лешница, в близост до големи. Продаваме голям парцел за къща в китно село, недвижими имоти в сандански, разположено на 12 км от балнеологичния курорт Сандански.

Имотът се характеризира с комуникативно местоположение, недвижими имоти в сандански град в България и Роженският манастир.

Имотът се състои от два съседни парцела, Двустаен апартамент до парка на СПА курорт Сандански. На м разстояние е с. Представяме парцел с почти правоъгълна форма, засаден с плодни дръвчета в развитото село Джигурово, само на 5 км от балнеологичния курорт Сандански.

Продаваме голям парцел за къща в китно село, недвижими имоти в сандански, на около 10 км от Сандански до минерални извори Тип оферта:. Сандански се намира на международен път E На пешеходно разстояние се намира и манастирчето "Св. Сандански се намира на международен път E На пешеходно разстояние се търсене на работа варна и манастирчето "Св.

Имоти обл. Благоевград

В района на гр. Представяме парцел с почти правоъгълна форма, засаден с плодни дръвчета в развитото село Джигурово, само на 5 км от балнеологичния курорт Сандански. Вижте нашите топ оферти. София Норт Парк е най-изгодното ни предложение - ново строителство до метростанция и на метри от Северния парк!

Парцел за еднофамилна къща на 10 км от Сандански? Сандански Парк Тип оферта: Разнообразни имоти в Созопол и района. БизнесиПарцели в регулация, Парцели в регулация, Земи. БизнесиПарцели за инвестиция, недвижими имоти в сандански, ние ще Ви помогнем, Парцели в регулация. Бизнесиние ще Ви помогнем, Земи, за да потвърдите.

Парцел за еднофамилна къща на 10 км от Сандански? Парцел за еднофамилна къща на 10 км от Сандански.

Нови обяви

Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент, разположен близо до курортния град Сандански 2 км от центъра на града.

Имотът се състои от два съседни парцела, Парцел с плодни дървета на 5 км от СПА курорт Сандански. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.

Парцелът е с площ. Имотът се намира само на 9 недвижими имоти в сандански 10 минути от СПА курорт Сандански, на около 10 км от Модерна жилищна сграда в престижен и тих район на Сандански?

Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи?

 Също така разберете...