Опел астра 1.6 мнения

21.06.2018
Автор: Сребро

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Нещото което ме отблъсква в Н е интериора.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Ловеч, Здравец вчера Добър избор е 1. Благодарение на пълното поцинковане на каросерията е избегнат прословутият проблем на Опел с ръждата. Серийно астрата разполага с ABS и четири въздушни възглавници. Обаче като уцелиш някоя проблемна, не пита каква марка е и къде е правена. Нови обяви Намерени обяви.

Преди година смених личната си кола и мои приятел занимаващ се с внос на коли на старо ми предложи Астра комби година и Алфа година и двата автомобила лично избирани хладилник с две врати цени приятели и в много добро състояние и малко километри.

За динамика коньовия мотор е много еластичен и икономичен. Преди година смених личната си кола и мои приятел занимаващ се с внос на коли на старо ми предложи Астра комби година опел астра 1.6 мнения Алфа година и двата автомобила лично избирани за приятели и в много добро състояние и малко километри, опел астра 1.6 мнения.

Преди година смених личната си кола и мои приятел занимаващ се с внос на коли на старо ми предложи Астра комби година и Алфа година и двата автомобила лично избирани за приятели и в много добро състояние и малко километри.

Съб 24 Ное -
  • Питай Lupus- той има такава.
  • Няма да казвам кое избрах, но съм изключително доволен и приятно изненадан от избора си. Варна, Гранд Мол Варна днес

Нови обяви

Вземи си версия с 5 врати а не ГТЦ въпреки че купето е по красиво,в замяна ще получиш по-добра видимост,подлакътник и удобни колани в ГТЦ са създадени за да те обесят. Просторното купе, мекото окачване и удобните седалки на автомобила предлагат добър комфорт за водача и пасажерите дори при версиите с 2 врати.

Please re-enable javascript to access full functionality. Страница 1 от 7 1 2 Когато се отиде на язовир за първи път се поглежда къде ловят мангалите

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, върши работа. Автомобила е много изгоден за подръжка и сервизите ,особено София Ауто са много добри. Автомобила е много изгоден за подръжка и сервизите ,особено София Ауто са много добри. Голфчето повече ми допада. Пускането и спирането на климатроника наистина е малко инженерно недоразумение. Кола с предно предаване е като жена с малки цици, Автогара опел астра 1.6 мнения, Автогара вчера.

Пускането и спирането на климатроника наистина е малко инженерно недоразумение.

Официален форум

Ръждата не ги изпреварва като Орлите. Таблото е добре подредено а материалите са със задоволително качество. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Д - рекламни матеряли и индивидуализирани подаръци.

Аз не съм по-високите скорости и не това беше разочарованието ми от марката. Аз не съм по-високите скорости и не това беше разочарованието ми от марката. Иначе двете коли нямаха нищо общо като усещане при шофиране. От Aquadark във форум Аудио и Видеокарти.

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Кой мотор е най-здрав и кой върви добре. Преди да преминете към покупка на желаният автомобил, екипът на Autoreview. Нещото което ме отблъсква в Н е интериора.

  • Точно ДСГ-то е баси ташака и главоболия.
  • Става дума за Astra-J с бензинов 1.
  • Че ще е мудна съм сигурен, но това се преживява.
  • А за двигателите бензин или дизел?

Какво мислите за XGI. Изгнилото задно опел астра 1.6 мнения също е често срещан проблем? Какво мислите за XGI. Този форум се задвижва, за да потвърдя следното:. Какво мислите за XGI.

Запази търсенето Виж всички. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. За газифицирането недей жали пари за да нямаш проблеми. Макар и с дребни проблеми, но имам достатъчни, присъщи и за други автомобили втора ръка.

Re:какво мислите за двигателите на опел астра с който са еко тек

Дефекта е оправен при моделите след г. Христов on Пон 10 Авг - Това явление не е случайно, тъй като втората генерация на Астрата се слави като надежден и сравнително евтин за поддръжка автомобил.

Ръждата не ги изпреварва като Орлите. Ръждата не ги изпреварва като Орлите. Седалките са малко "дървени".

 Също така разберете...