Моя живот 235 епизод

24.06.2018
Автор: Верин

Започва да ражда, но припада. Става и се сгушва в майка си.

Идват и помощници от квартала с лопати… Арзу преследва Бахар в снежната гора. Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 2 юли г. Двамата най-накрая си прощават и се прегръщат. Арда стреля на сватбата на Хюлия и Кенан, хората на Кенан подпалват къщите на Ганимет и Джеврие и септември. Двете започват да бягат в гората, но едно куче е по петите им.

Конкурс за лого на БНТ.

Фулия идва в съзнание и ражда живо и здраво момченце с помощта на Ганимет. Вече са мъж и жена пред закона и Бог, моя живот 235 епизод. Бахар също е. Ганимет отива да се разправя с Хюлия и Кенан пред фирмата Атахан. Той също отнася юмруци.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Всичко е в имението е готово. Султан разбира, че писмата ги няма и че са изпаднали в колата на Атеш. Конкурс за лого на БНТ. През това време Ефсун се прибира и вижда как Мехмет Емир крещи и хвърля пари в лицето на Иляс. Къщите са изгорели до основни.

Всички са спасени, благодарение на смелостта на Иляс. Изправя се пред Иляс и говори с него, въпреки че е наранена.

Мехмет Емир разбира, че Арда го е предал на полицията и започва да го удуши. Атеш вижда как охраната на Кенан се разправя с Ганимет и го гони. Двете се скарват и Арзу я бута в пропастта. Отива до Иляс и го бута? Отвличат Ефсун и Султан.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Арзу бута Бахар в пропаст, Фулия ражда в Геленджик и септември Музафер е наранена от чутото в разговора между Иляс и Султан. Той внася жена си на ръце пред всички. На следващия ден Арзу страда за Дорук. Ефсун иска да говорят настрани, но Бахар е непреклонна.

Те страдат за изгорелите си домове. Ганимет вижда Султан да плаче и разбира, за да си купят рокли. Ганимет вижда Султан да плаче и разбира, че страда за изгубената си дъщеря. Двамата стават да танцуват. Джеврие вижда сестра си да плаче и отива да разбере от Иляс, моя живот 235 епизод.

Джеврие вижда сестра си да плаче и отива да разбере от Иляс. Зейнеп минава границата и Ефсун започва да я скубе.

Намери ни в Facebook

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Вече са мъж и жена пред закона и Бог. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.

  • Хюлия слиза като булка пред семейство Атахан.
  • Арзу изпада в криза, а Бахар си тръгва.
  • Гюлесер също разбира истината за размяната на Ефсун и Бахар.
  • Султан наблюдава отстрани и се кефи.

И Хасрет, Хюлия отново се опитва да нападне Ефсун! Моя живот 235 епизод съседи се събират да гледат. Бахар започва да крещи името на сестра си. Всички съседи се събират да гледат. Всички съседи се събират да гледат. Докато са още в съда, Хюлия отново се опитва да нападне Ефсун. Всички съседи се събират да гледат.

Системна грешка!

Тя е бясна, че е крила всичко толкова време. По-късно всички от семейството пристигат на мястото и започват да плачат. Арзу бута Бахар в пропаст, Фулия ражда в Геленджик и септември Музафер е наранена от чутото в разговора между Иляс и Султан. Мехмет Емир тръгва да се разправя с него, но Кенан му вади пистолет.

Иляс се връща и за другите. Става и се сгушва в майка си. Иляс се връща и за другите!

 Също така разберете...