Баница със сирене и яйца рецепта

09.07.2018
Автор: Димка

Също ми се струва, че плънката ще дойде твърде течна, за да правиш вита баница с нея. Завършете я със сместа иначе ако поставите кора най-отгоре, по-бързо ще ви се зачерви кората и ще почне да прегаря, а отвътре няма да е съвсем готова баницата.

Често добавям и малко количество около половин чаша газирана вода или прясно мляко, но няма пречка да се направи баничката и без тях — вкусът винаги е чудесен. На мен ми харесва доста вкуса, честно казано: Бърза, лесна и много вкусна тази рецепта баница с готови кори е идеална за бърза закуска, или бърза вечеря! Пълнозърнести или обикновени брашно тип ? Точно тази баница беше причината преди не много години аз да започна с готвенето!

Не разбрах въпроса ви първия път: Опиташ ли я, трудно ще се върнеш към друга баница:

Преди два часа прочетох рецептата и грабнах тавата. Преди два часа прочетох рецептата и грабнах тавата. Преди два часа прочетох рецептата и грабнах тавата. Баницата не можа да изстине - още гореща я налапаха моите хиени. Баницата не можа да изстине - още гореща я налапаха моите хиени. Slance 4 януари г.

Здравейте, баницата най-отгоре със сместа ли я завършвам или с кора?

Leave a Reply

Домашната юфка отдавна е излязла от мода. Slance 31 декември г. Сложих я да се пече: Благодаря Ви за рецептата! Slance 5 декември г. Az predpo4itam da si razto4vam korite banicata stava mnogo po vkusna! Баница със сирене, яйца и газирана вода.

  • Стоях и я гледах в продължение на няколко минути и неможех да повярвам че съм направила такава пухкава и вкусна баница! За първи път ми се получава такава вкусотия:
  • Slance 26 февруари г.

В момента тавата отново е чиста и празна!!. Баница с праз и сирене! Здравей, Зорница, че баничката толкова ти е харесала, че баничката толкова ти е харесала! Здравей, Зорница, Зорница, много приятно ми е да прочета.

Необходими Съставки

В намаслена тавичка се поставят два пласта кори. Правя я за трети път и всеки път обирам овациите. Unknown 4 юни г. Колкото е богат българския фолклор и българската история, толкова е богато и кулинарното наследство на страната.

Поздрави и хубава вечер:. В намазнена тава с малко олио се нареждат 2 кори за баница като леко се нагърчват. Така се прави една от най-хубавите баници!!. Поздрави и хубава вечер:. Здравейте, баницата най-отгоре със сместа ли я завършвам или с кора.

Начин на приготвяне

Дано не ми се разсърди. Току що я хапнахме и си я записах в папка "любими рецепти" Да Ви е сладко! Рецепта за вкусен козунак на конци или или как да приготвим козуначено руло с два вида плънка.

Sardechno blagodaria za xubavite recepti. Стоях и я гледах в продължение на няколко минути и неможех да повярвам че съм направила такава пухкава и вкусна баница.

Така престояли корите със заливката попиват и омекват, става леко бюрек-ефект. Стоях и я гледах в продължение на няколко минути и неможех да повярвам че съм направила такава пухкава и вкусна баница.

Slance 6 април г. Sardechno blagodaria za xubavite recepti. Благодаря ви за рецептата, става леко бюрек-ефект, баница със сирене и яйца рецепта, става леко бюрек-ефект!

Всичко за мен

Не съм българка, ще разгледам и другите Ви рецепти и - благодаря предварително! Ако видите, че заливката не ви стига, винаги може да добавите в купата малко прясно или кисело мляко, или пък допълнително яйце.

Анонимен 24 януари г.

Благдарение на Вашата рецепта, вкъщи ядем баница редовно. Напръсках я с малко вода но не я завих,а вместо това я обърнах на две купички да изстива така. Напръсках я с малко вода но не я завих,а вместо това я обърнах на две купички да изстива така.

 Също така разберете...