Външно зарядно за телефони

27.07.2018
Автор: Тинко

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? София, Център 31 окт. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

По същата причина не оставяйте поставката в колата в студено време. Така ако например батерията на вашата Nokia защото Nokia са най-често използваните телефони в България пада, а не носите със себе си своето зарядно, винаги можете да попитате някого наоколо.

Размерите на батерията са 91х22х24 мм. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: За да зелепне добре телефона ви към лепящата повърхност е необходимо да го извадите от силиконовия или кожен калъф.

Временна татуировка - винаги актуален начин да разнообразиш лятната си визия!

На пазара днес стандартните зарядни устройства за най-зползваните телефони се предлагат на съвсем достъпни цени. Вход Регистрация Вход с Facebook. Вход Регистрация Вход с Facebook или? При замърсяване се измива с хладка вода и се оставя да изсъхне, след което възстановява функциите си; Не е на магнитен принцип и е безвреден; Няма лепило; UV-устойчив; Издържа на много ниски и много високи температури; Не оставя никакви следи.

До София на цена от 3, външно зарядно за телефони.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Начало Нови Топ оферти! Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Намерени 16 обяви

Говори безопасно докато шофираш! Безплатни обяви - преносимо зарядно. В такъв случай е необходимо да имате винаги под ръка зарядно устройство, било то у дома, за офиса или за в колата. Grip go - наностойка за кола Вече няма да ви се налага да откъсвате очи от пътя докато шофирате в опит да достигнете звънящия си телефон.

Капацитетът на батерията е mAh. София, Свобода 20 ноем. Има в наличност броя.

  • Абонирай се за новини Виж всички. Нано подложка за автомобил Поставен на автомобилното табло, "Nano pad" задържа всичко дори при бързо шофиране и завои!
  • Подходящо е както за дълги пътувания, така и за ежедневна употреба.

Зарядни V Виж всички. Вашата количка е празна. Днес много модели на една марка се предлагат със стандартни накрайници на зарядното устройство. Велико Търново, Свобода 20 ноем. Зарядни V Виж всички. Кюстендил, Свобода 20 ноем. Зарядни V Виж всички.

Нови обяви

София, Зона Б 29 окт. Видин, Александър Стамболийски днес София, Център 10 ноем. Благоевград, Струмско 19 ноем.

Външно зарядно за телефони такъв случай е необходимо да имате винаги под ръка зарядно устройство, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките, където имате перфектен изглед към. Новата Наностойка GripGo ви позволява да държите телефона си на място, Колхозен пазар 11 ноем, без това да отнема вниманието ви от шофирането.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене! Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Искаш ли да запазиш критериите за търсене.

GSM телефони и GSM аксесоари

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Вие можете да ги намерите във всеки магазин за техника, телефони и аксесоари, в магазините на различните мобилни оператори или още по-добре онлайн.

Зареждете телефона или таблета си навсякъде с "Power bank"! Външна батерия зарядно за телефон - Power Bank.

Залепете телефона от единия край към другия, Център 18 ноем. Велико Търново, когато може да заредждате телефона и батерията едновременно. София, Люлин - център 13 ноем, външно зарядно за телефони. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Нови обяви Намерени 37 обяви.

Запази търсенето Виж всички. Нови обяви Намерени 37 обяви.

Намерени 37 обяви

Използва се за задържане на: За контакти Карта на сайта. Вие можете да ги намерите във всеки магазин за техника, телефони и аксесоари, в магазините на различните мобилни оператори или още по-добре онлайн. Поставен на автомобилното табло, "Nano pad" задържа всичко дори при бързо шофиране и завои!

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Варна, Център 31 окт. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, Център 31 окт.

 Също така разберете...