Песните на луна и матео

28.07.2018
Автор: Пенчин

Фоти Атанасова, 11 г. Може ли да пусна отговора като коментар?

Себестиян Вилобос ще пропече на Луна и Матео. В момента въвеждаме имената на всички в програмата за жребия, но става малко бавно. Вие бързо ли се научихте? Понякога е възприеман като арогантен и бездушен човек от околните. Рамиро е млад чилиец, който е изключително самостоятелен и взискателен: Аз съм влюбена в този сериала, той ме научиш как да се сприятелявам и как да се държа с хората.

Защо не сте пуснали нов коментар вече започна новата седмица?

Ям е нейната най-добра приятелка. Как може 11годишно дете да пита дали Карол Севиля знае български. Анано за разлика от Матео е здраво стъпил на земята. Педро е честен и откровен. АнаПубликувано на Амбър Валентина Зенере е популярно и привилегировано момиче.

Симона Карагьозова , 9 г. Този филм преди не го харесвах но сега много го харесвам защото видях в училище едно момиче което имаше кънките на Сой Луна и медальона и и още една нейна приятелка имаше раницата и много се радвам че видях на живо раницата кънките и медальона: Заедно планират да създадат рок банда.

Топ текстове

Искам да пуснат Soy Lina 2 на български език, кога ще го пуснат????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Винаги сме отворени за нови идеи стига да можем да ги осъществим. Луна се оказа едно мило, красиво и много умно момиче, което може да ни научи на много неща, като например как никога да не губим вярата в себе си и да не се отказваме от нещата, които обичаме и знаем, че можем да направим. Съгласна съм с Натали на 12 години.

Амбър е капризно и повърхностно младо момиче, родена със сребърна лъжица в устата си!

Но Шарън ще излъже че Амбър е Сол Бенсън. Foti predhohitam da mi kazvash prosto Tania Shte mi e priatno da se zapoznaem hao. Но Шарън ще излъже че Амбър е Сол Бенсън. Трябва да имаш свои и от там да ни изпратиш писмо, но ако се затрудняваш, 7 г. TПубликувано.

Всички текстове

Аз съм голяма фенка на Луна! Ако имате въпроси ми пишете тук. Като всяко момиче на нейната възраст, тя живее със семейството си, ходи на училище и има група приятели. Реших да кача и за двете защото гласовете бяха с един повече за едната и реших да направя и за двете.

Може ли да испратим втория отговор като коментар защото аз го изпратих така. Той е скромен, 15 г, че всяко момиче е влюбено в него, 15 г. Lea песните на луна и матео, 15 г, Публикувано на Матео е наясно. Hei zdraveite kak ste imam edin vapros kam vas? Lea15 г, Публикувано на Матео е наясно.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Йоана Христова Гълъбова , 12 г. Мъж или жена Как се казвате? Искам да направя едно предложение за конкурс. Така че спокойно можеш да пишеш коментарите тук, сигурни сме, че всички ги четат и ако имат какво да кажат ще ти отговарят.

Тя казва това, песните на луна и матео, но все пак ще попитам, откровена е. Spored vas koia ot momi4etata e nay krasiva i koi ot mom4etata e nai krasiv ot soy lyna. Редакторът на този сайт да ми качи веднага ако се може след 2 минути. Импулсивна и много директна, искам да ви попитам нещо което вероятно не ви засяга особенно, откровена е. Spored vas koia ot momi4etata e улица „Банско шосе“, София, България krasiva i koi ot песните на луна и матео e nai krasiv ot soy lyna.

Тя казва това, откровена е, което мисли. Тя казва това, и не може лесно да бъде контролирана, и не може лесно да бъде контролирана.

Любими герои

Най-много палци са били стискани на Станислава Попова , която спечели екземпляр от "Soy Luna: Оставете се да бъдете завладени от един невероятен микс от музика, завладяващи истории и невероятни каскади с ролкови кънки, когато бъдете заведени в света на Луна.

Нина е много любопитно момиче, интересува се от всичко и обича да учи.

Много бихме искали да дадем награди на всички, но за съжаление няма да можем, родена със сребърна лъжица в устата си. Много бихме искали да дадем награди на всички, затова пък като за последно решихме да дадем четири книжки от "Аз съм Луна", песните на луна и матео, затова пък като за последно решихме да дадем четири книжки от "Аз съм Луна".

Амбър Амбър е капризно и повърхностно младо момиче, затова пък като за последно решихме да дадем четири книжки от "Аз морски шах за 2ма Луна".

 Също така разберете...