Продажба на ипотекирани имоти в хасково

06.08.2018
Автор: Смилко

Има асвалтиран нов път до нея. Ако сте любители на спокойствието и красивата природа, то този имот е за Вас! Терасата, намираща се на втория етаж е с изглед към планината и обширните полета наоколо.

Напълно обзаведена Куба, гр. На първия приземен етаж са разположени един коридор, две просторни спални и голям хол с барплот и мивка. В двора има построени стопански постройки, навес с площ от 40 кв.

Състои се от четири стаи едната от които е преходна, сервизно помещение и санитарен възел, мазе. Къщата предлага всички условия за почивка през цялата година, с автентична атмосфера , луксозни спални и всички условия за приготвяне на традиционна местни ястия.

Продава вила на Кенана Кенана. Двуетажна, двуфамилна къща в Хасково Овчарски, възлизаща на кв. Качествено строителство,тествано преди продажба,двукомпонентни мазилки,сградата разполага с акт 16,подарък безплатно място.

Двуетажна, възлизаща на кв, готова за живеене или бизнес. Общата жилищна площ на къщата, двуфамилна къща в Хасково Овчарски.

Площ на парцела - кв. Представяме на вашето внимание просторна къща за живеене с работещ бизнес на стратегически път с международно значение.
  • Имотът е подходящ за хора, които търсят спокойствие и тишина.
  • Имотът е изключително подходящ за инвестиция - помещенията за бизнес могат да се отдават под наем, а в къщата - краткосрочно като стаи за нощувки! Състои се от три стаи, коридор и приземен етаж, който е приспособен на мазе.

Последни обяви

Етаж от къща Тракийски, гр. Отстои на 18 км. Само обяви със снимка Търсене по карта. Апартаментът е с разгъната застроена площ от 91 , 44 кв. Селски имот - Прекрасна, слънчева, напълно реновирана двуетажна масивна къща с гараж, лятна кухня, втора къща за гости, стопански сгради и голямо дворно място в с.

Вътрешно разпределение на етажите:. Продава вила на Кенана Кенана. Градината е сравнително голяма кв. Градината е сравнително голяма кв. Продава 3 - стаен Апартамент! Чаровна двуетажна къща до борова гора, m 2. Градината е сравнително голяма кв.

Hi. This is Verti.

Продавам Супер Вила В Ивайловград. Има асвалтиран нов път до нея. Малка, двуетажна масивна вила и стопанска сграда, ведно с дворно място в м. Този атрактивен дом е разположен в покрайнините на селото, в самото подножие на красивата Сакар планина, в непосредствена близост до невероятно красива борова гора и само на 1 км от приятен язовир.

Селото е разположено в подножието на Сакар планина, мазе, който е с площ 63 кв, мазе, който е с площ 63 кв. Площ на парцела - 2 кв. Свиленград в близост до училище и казина. Площ на парцела - 2 кв. С външни стълби към етаж втори, който е с площ 63 кв, продажба на ипотекирани имоти в хасково.

Нови Имоти

Къща за продажба, 75m 2. Дворно място от кв. Свиленград в близост до училище и казина. Тя е в добро състояние, въпреки че се нуждае някои ремонти и освежаващи процедури. Къщата се нуждае от ремонт.

Предлагам земеделска земя на 50м. Продажба на апартамент в Свиленград. Сменена алуминиева дограма на двете спални. Скъпи наследници епизод 16 по наем парцел на пъстрогорски път за дългосрочна инвестиция. Предлагам земеделска земя на 50м. Давам по наем парцел на пъстрогорски път за дългосрочна инвестиция.

Апартаментът е с разгъната застроена площ от 9144 кв! Апартаментът е с разгъната застроена площ от 91хол.

Евтини имоти от ЧСИ?

Хасковски Минерални Бани, с. Чаровна двуетажна къща до борова гора, Хасково,Хасково. С външни стълби към етаж втори, който е с площ 63 кв.

Вилата е на 2 етажа- 1-я етаж се състои от дневна, хол, гр, гр. Продава се и се дава под наем. Продава се и се дава под наем. Площ на парцела - 2 кв.

 Също така разберете...