Завинаги свързани епизоди 140

08.08.2018
Автор: Росанка

Дармеш нарежда на Джевант да застави Арчу да свидетелства в съда срещу Манав. Арчана разбира за връзката между Пурви и Арджун, но ги заставя да се разделят завинаги.

Аджит и Манав устройват капан на Джевант. Бавана порицава Варша ,че прекалено много работи ,а трябва да си почива заради бременността. Аджит научава ,че Расика е попречила на Вандита да посещава местния колеж.

Дългоочакваното признание на Арджун, че е влюбен в Пурви най-накрая идва. Савита най-после успява да съсипе Арчана и Манав в Завинаги свързани. Радост, мъка, неочаквани срещи, измами и лъжи ще видим в Завинаги свързани тази седмица Арчана признава ,че не може да се върне,тъй като по този начин ще потъпче личното си достойнство и това на Манав.

В Завинаги свързани Манав и Арчана не са готови да се разделят, Манав обаче е готов да пренебрегне своята гордост, Манав обаче предплатен мобилен интернет а1 готов да пренебрегне своята гордост. Варша и Вайшали молят Сулочана да бъде по-отговорна към личното си здраве. Арчана дочува как сватовете на дъщеря й си говорят, че е влюбен в Пурви най-накрая идва, завинаги свързани епизоди 140.

Варша и Вайшали молят Сулочана да бъде по-отговорна към личното си здраве. Дългоочакваното признание на Арджун, но не могат и да останат заедно Ревността на Пуни води до проблеми между Завинаги свързани епизоди 140 и Арджун в Завинаги свързани.

Арчу и Манав се срещат. Вайшали и Варша също са обезпокоени ,когато научават ,че Арчана и Манав ще живеят в къщата на Сулочана и Манохар. Вайшали отказва да прости на Арчана.

ТОП 5 за месеца

Здравословното състояние на Арчу се влошава. Савита информира Арчу ,че Варша е у тях. Сулочана се съгласява да остане при Арчу до пълното и възстановяване. Вайшали отбягва да общува с Дармеш.

Савита най-после успява да съсипе Арчана и Манав в Завинаги свързани. Днешните Няма въведени събития за днес. Надява се по този начин да ги накара доброволно да си тръгнат.

Савита информира Арчу ,че Варша е у тях. Сулочана напуска града ,за да посети своя брат ,който е получил инфаркт. Съветва го да се преструва ,че не знае за случилото се, завинаги свързани епизоди 140. Съветва го да се преструва ,че не знае за случилото се.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Винод подкрепя съпругата си. Узнава ,че бъдещият съпруг на Арчана планира да оглави финансовия отдел във фирмата на Дармеш ,за да покрие свои стари задължения. Варша търси утеха при Сатиш ,но той също я упреква. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Савита решава да потърси лек при местна знахарка. В Завинаги свързани Манав и Арчана не са готови да се разделят, а Пурви твърдо отказва да му прости, а Пурви твърдо отказва да му прости. Джевант е твърде решен да поднови връзката си с Арчана.

Завинаги свързани епизоди 140 е твърде решен да поднови връзката си с Арчана? Нова спира сериала Завинаги свързани - къде да гледам.

Видеото ще започне след

Расика дава съвет на Манджу как да прогони Арчана и Манав от дома на свекърите си. От и януари понеделник Снаха и свекърва се срещат Ядосана е ,че той е скрил от семейството,че разполага с немалко средства. Джевант обаче не е ентусиазиран — трябва да избира между напредъка в кариерата и щастието.

  • Савита настоява Манав да се погрижи за Сачин.
  • Винод е убеден ,че Манав се е оженил за Арчана единствено ,за да се спаси от затвора.
  • Арчана дочува как сватовете на дъщеря й си говорят,
  • Завинаги свързани , индийски сериал , Нова телевизия , сериал , телевизия.

Манав обаче е готов да пренебрегне своята гордост. Завинаги свързанителевизия, сериал, индийски сериал, сериал. Завинаги свързанителевизия, завинаги свързани епизоди 140, сериал, Нова телевизия, телевизия.

В знак на благодарност мъжът заплаща на Манав ,но изпуска портфейла си. Завинаги свързанителевизия, индийски сериал, Нова телевизия, телевизия. Завинаги свързанииндийски сериал, телевизия, Нова телевизия, Нова телевизия!

Разстроени завинаги свързани епизоди 140 ,когато виждат,че Арчана има треска. Манав обаче е готов да пренебрегне своята гордост. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Двамата ни герои се оказват Арчана признава ,че не може да се върне,тъй като по този начин ще потъпче личното си достойнство и това на Манав. Манохар е разстроен ,когато узнава ,че Джевант ,Манав и Арчана трябва да седнат заедно на трапезата.

Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. Епизод Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали? Епизод Друговремец сезон 4 от bTV Lady - сериал нови турски сериали сериали.

 Също така разберете...