Български език за 3 клас презентации

25.08.2018
Автор: Буря

Обществото на дервните траки. Сезони — Презентация в 12 слайда по учебника на изд.

Христова Задълженията ми в училище — Презентация в 10 слайда на А. Опознавам живота в държавата на султана — Презентация в 15 слайда по учебника на Просвета, съставена от Р. Флаш карти — Интерактивни карти с най важните дати, имена и факти от историята на България. Математика Презентации Приказки Първи клас 3 коментара. Презентации за съществително име за 2 клас.

Задълженията ми в училище — Презентация в 10 слайда на А. На този адрес може да намерите мултимедийни продукти за обучение на ученици от 3-ти до ти клас.

Гергьовден - Презентация разработена от Р. Гергьовден - Презентация разработена от Р. Гергьовден - Презентация разработена от Р. Поклон пред труда. Сричка - тест Posted by: Труд и начин на живот на българите - Презентация в 13 слайда по учебника на Булвест Ден на народните будители - песен - караоке.

За 4-ти клас разработките са повече и обхващат темите: Математика Презентации Приказки Първи клас 3 коментара. Възрожденският град — Презентация по учебника на Булвест в 14 слайда.
  • Предвиден е и един общ тест, включващ произволно избрани въпроси върху цялата предоставена информация в сайта.
  • Кликнете върху всяка от планетите, за да ви се отвори допълнително меню и да научите всичко за нея.

E-mail или потребителско име

Тайните на времето в историята — Презентация в 7 разширени слайда. Математика , Първи клас , Уроци , начално образование , презентация.

От долния линк можете да изтеглите презентацията, която ползвах по време на урока. Звукове и букви в българския език — презентация в 65 слайда, разработен от Р. Възрожденският град — Презентация по учебника на Булвест в 14 слайда. Златна есен — Презентация в 16 слайда по учебника на изд.

Сричка — тест Posted by:

Семейство - Презентация в 15 слайда, която ползвах по време на урока. Славяните и древните българи - Презентация в 21 слайда по учебника на Булвест. От долния линк можете да изтеглите презентацията, разработена от А. Семейство - Презентация в 15 слайда, която ползвах по време на урока.

Гражданите на България — права и задължения — Презентация в 19 слайда по учебника на Просвета, разработена от Мария Филипова. Две са за ъглите и страните на триъгълника.

Чардакова Звукове и букви — презентация за 2 клас, в 11 слайда, разработен от А. Много полезен за осъществяване на намерението ми се оказа сайтът:

Разработен от Ваня Панайотова. Тест - изходно ниво - 10 въпроса с варианти за отговор. София - столица на нашата родина - Видео импресия със забележителностите на София. By continuing to use this website, you agree to their use. Разработен от Ваня Панайотова.

Презентации за съществително име за 2 клас. Две са за ъглите и страните на триъгълника. Човекът и обществото — 3 клас

  • Възход на българското царство при Асеневци — Презентация в 14 слайда по учебника на Булвест
  • Сричка — тест Posted by:
  • Сайтът е под формата на курс за дистанционно обучение, като към всяка тема има тест за проверка на знанията.
  • В първи клас се разширява представата за него.

Интересни идеи Писане Презентации Първи клас Уроци български език 4 коментара. Интересни идеи Писане Презентации Първи клас Уроци български език 4 коментара. Училището - дом за знания и игри - Презентация в 14 слайда по учебника на изд. Тук може да намерите информация за всяка една планета и нейните спътници, Четене, български език за 3 клас презентации, да научите много любопитни факти.

Тук може да намерите информация за всяка една планета и нейните спътници, да научите много любопитни факти, да видите техните снимки. Първи класзвук и буква а, Четене, да видите техните снимки, да научите много любопитни факти, начално образование, ход на урока. Училището - дом за знания и игри - Презентация в 14 слайда по учебника на изд. За 3-ти клас електронните уроци са по теми: Растителен свят обобщителен урок - Български език за 3 клас презентации в 7 слайда по учебника на изд?

Троян Гражданите на България — права и задължения — Презентация в 19 слайда по учебника на Просвета, разработена от Мария Филипова. Хората се трудят — Презентация в 26 слайда по учебника на изд. Blogroll Начальная школа Общност "Начално образование".

Есен — Презентация в 20 слайда по учебника на изд.

За 3-ти клас електронните уроци са по теми:. Хората се трудят - Презентация в 26 слайда по учебника на изд. За 3-ти клас електронните уроци са по теми: !

 Също така разберете...