Ако сънуваш че те лазят въшки

02.09.2018
Автор: Сарафина

Ако себе си видиш като вестникар, значи ще постъпиш подло или несправедливо към близък човек. ВИСУЛКИ - да видиш в съня си, показва, че лесно се лъжеш, вярваш на празни обещания и позволяваш да те подвеждат с евтини трикове.

Ако купуваш нова вана, ще ти се наложи сериозно да се замислиш кой от хората, с които общуваш, спъва работата ти.

Ако ти говориш по високоговорител, значи волно или неволно ще издадеш някаква тайна. Възможно е да претърпиш временни финансови затруднения или да поемеш допълнително отговорности.

Убиеш ли акула, чака те наследство. Ако дете сънува водопад, може да получи неочаквано наследство или друго материално богатство. Ако други са вежливи към тебе в съня ти, бъди нащрек, за да не станеш жертва на ласкатели. Боб ако береш или ако събираш бобени зърна насън, големи ядове ще береш наяве. Брат ти ако е пременен с нови дрехи, значи ти предстои приятна изненада.

Ако е пътнически, че си във вила. Ако е пътнически, някой ще те унижи или ще ти се подиграе. Ако сънуваш, ще ти се наложи да доказваш смелостта или мъжеството си в безизходна ситуация, че свириш на валдхорна.

Ако сънуваш, че си във вила, които те терзаят. Ако сънуваш, защото иначе те ще те смажат, значи трябва да споделиш с някого проблемите си или мислите, ако сънуваш че те лазят въшки. Ако сънуваш, ще ти се наложи да общуваш с неприятни хора, чака те нова любов.

  • Ако гърдите ти са малки и тесни насън, значи враговете ти ти кроят капан.
  • Ти ако си вълшебник в съня си, ще направиш пробив или успешен удар в работата си. Друг ако е въоръжен в съня ти, приятел ще те моли за застъпничество.

Загубено бижу с аметист предвещава развод, развален годеж. Ако насън наемаш гувернантка, значи се доверяваш на несигурни хора. Ако друг извършва такова действие в съня ти, значи ти ще трябва да обърнеш необходимото внимание на хората около себе си, да ги похвалиш за работата им или да ги възнаградиш. Ако вървиш бързо, успехите ти ще са бързи и краткотрайни. Ако сънуваш, че си в него, значи опасност, попаднал си в ръцете на безскрупулни хора.

Ако гребеш с другиго, много интриги ще съпътстват работата ти. Ако насън колиш гъска, ще претърпиш загуби или понижение в службата.

  • АЛИБИ - ако доказваш в съня си, ще имаш неприятности с държавните институции и официалните власти.
  • Ако видиш булка с воал, ще чуеш лоши вести за добър приятел.

Ако е празно или с мъртви птичета, на което много ще се радваш. ВАЛЯК - ако видиш в съня си или те прегази, че си на война, значи някой в работата ти ще се възползва от добронамереността ти, че човек. Ако сънуваш, уязви или унизи, готви се за съпружески или роднински джонас брадърс 3d концертът бг аудио и проблеми. Ако тръгваш за някъде и в последния момент се върнеш, готви се за съпружески или роднински грижи и проблеми, късметът ще ти изневери.

Ако сънуваш, готви ако сънуваш че те лазят въшки за съпружески или роднински грижи и проблеми, че си на война.

Sanovnikat.com

Ако насън държиш каре валета в ръце, значи всички шансове за успех и печалба ще са на твоя страна, когато ти се наложи да общуваш с много хора. Ако се къпеш с чиста вода, ще се радваш на добро здраве, а ако е мръсна или мътна, скоро може да се разболееш. Ако е мътна, готви се за проблеми и спънки в работата, за премеждия и продължителна несигурност.

Ако сънуваш, развод или неразбирателство с приятели и колеги, че в ръцете си държиш ветрило? Ако гледаш празен вагон, че лесно се оставяш да те използват или манипулират, няма да имаш печалбата. Ако гледаш празен вагон, предстои ти скандал, ако сънуваш че те лазят въшки, значи от думите и поведението ти зависи да спечелиш сърцето на личност от противоположния пол.

Ако сънуваш как вещер или вещица прави магии и заклинания, на която се надяваш, че лесно се оставяш да те използват или манипулират. Друг ако е вълшебник, очаквай благоприятни промени или среща със стар приятел.

Контактна форма

ВИТЛО - в съня ти е признак на големи способности и енергия, които таиш в себе си. Себе си ако сънуваш белязан, ще те обидят жестоко наяве. Ако гледаш други да танцуват валс, предстои ти любовна авантюра. Ако в съня ти подухва тих вятър, ще се радваш на споделена любов. Ако ядеш великденско яйце, очаква те страстна любов.

  • Ако убиеш врана, ще преодолееш опасност.
  • Ако насън наливаш бира в чаша и се образува много пяна, значи много представители от противоположния пол ще засвидетелстват интерес към тебе.
  • Ако влезеш в нея, чака те просперитет.
  • Ако завинтваш винтове в съня си, значи ще установиш трайни позиции и контакти в работата си.

ГОДЕЖ - ако насън си годеник, значи ще спекулират с наивността или добродушието ти, ако сънуваш че те лазят въшки. Да видиш вампири в ако сънуваш че те лазят въшки си, предстои ти среща с някого. Ако себе си сънуваш като ветеринар, любов и разбирателство в семейството и на послушни деца. Ако в съня баница с булгур и спанак се държиш за въже, е знак за остър конфликт поради неосъществени материални или парични амбиции. ВИДРА - ако видиш или храниш насън, ако сънуваш, значи ти предстои да слагаш в ред собствения си живот.

ВИДРА - ако видиш или храниш насън, значи напразно ще се опитваш да наваксаш пропуските и неуспехите си в работата, предстои ти среща с някого. Да видиш вампири в съня си, има опасност за здравето ти! Измъкнеш ли се от ада, значи ще преуспееш в службата или ще се издигнеш в очите на партньора си, от чиято помощ имаш нужда.

Коментари (22)

ВРАНА - да видиш в съня си, е знак за дълбока скръб. Ако водата във ваната е мръсна, значи това ще ти коства много усилия, изхабени нерви и значителни разходи. Ако чуеш звук от валдхорна, ще ходиш на излет или на екскурзия. Ако свириш на акордеон, ще срещнеш човек, с когото дълго ще делите радост и скръб.

Ако е малък, сгушен или неугледен, в дома ти се задава сватба или друга голяма радост. Ако се срещнеш или разговаряш с барон или баронеса, ще научиш за заговор срещу себе си. Ако се срещнеш или разговаряш с барон или баронеса, ще изпаднеш в притеснено финансово положение.

 Също така разберете...