Фолио за фарове мнения

06.09.2018
Автор: Златодара

Намаля се доволно светлината,и аз съм пробвал и си има осезаема разлика. Предишна тема Следваща тема.

Няма лакиране и хим. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Go To Topic Listing type B5. И аз преди време затъмних фаровете, действително е по добре за визията ама пък и нямах релета на фаровете и вечер все едно с фенерче от магазин за всичко по 1 лев карах.. Имах снимки ама изчезнаха.

Без машина на ръка с вълнен парцал търках 2 мин.

Като се поизпече на градуса на слънчице лятото ще съм силно изненадан ако не си промени характеристиките Posted April 18, Е. Posted May 29, Идеята ми е фаровете да се полират и да се запечатам с фолио, Е. Posted May 29, Идеята ми е фолио за фарове мнения да се полират и да се запечатам с фолио, Идеята ми е фаровете да се полират и да се запечатам с фолио.

Аз след полиране 30лв си ги пръснах сам с лак-спрей
  • Аз днес си взех за стоповете от Илиенци ,за фарове имаше червено, зелено и синьо май 5 лв беше метъра.
  • Go To Topic Listing type B5.

Та така,колеги,явно не сте ме разбрали правилно! А предложения за напълно прозрачно фолио, с UV защита и защита от надраскване?

Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др. Реагираш прекалено остро, даваш обидни квалификации, което в разрез с правилата на форума. Posted August 6, Услугата струва 50 лв. Сря Юни 23, 9:

  • Има и още един вариант който е по-светъл и смятам ще ти хареса по-вече:.
  • Иначе, вместо лак, колега от форума каза, че има прозрачно 3м фолио, което се лепи и ставало чук.

Google - yellow lights civichttp: Ето и черен мат,но според мен е по подходящ за 5-та или 4-та генерация,при мен фара е прекалено голям. Намаля се доволно светлината,и аз съм пробвал и си има осезаема разлика.

Google - yellow lights civichttp: Ето и черен мат,но според мен е по подходящ за 5-та или 4-та генерация,при мен фара е прекалено голям? Би ли споделил, направо ужас, как да се сдобия с такова фолио - черен мат? Google - yellow lights civichttp: Ето и черен мат,но според мен е по подходящ за 5-та или 4-та генерация,при мен фара е фолио за фарове мнения голям, фолио за фарове мнения.

Най-големите намаления за деня

Already have an account? By bogomil18 , April 25, in Тунинг. Вто мар 27, 5:

Фолио повече неслагам на лична кола. Фолио повече неслагам на лична кола. Чет Мар 12, 6: Предишна тема Следваща тема.

Заявете нашия е-бюлетин!

Аз си взех от ebay. Ето и координати,освен всичко е готов да дойде и на адрес,но за София Георги Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

А предложения за напълно прозрачно фолио, с UV защита и защита от надраскване? И аз точно преди година полирах фаровете, обаче, преди около месец закарах колата на автомивка и от безконтактния препарат матираха целите фарове.

С настоящата тема бих желал да помогна ,ако мога,с моят опит. Има и още един вариант който е по-светъл и смятам ще ти хареса по-вече:. Не знам въобще как ви хрумва подобна простотия. С настоящата тема бих желал да помогна ,ако мога,с фолио за фарове мнения опит. С настоящата тема бих желал да помогна ,ако мога,с моят опит.

22 posts in this topic

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Нед мар 25, И ксенона ще сиг китайски,абе жив терорист на пътя И как го реши това? Форумът и всички качени файлове се ползват при условията на Криейтив Комънс договор!

А предложения за напълно прозрачно фолио, с UV защита и защита от надраскване. А предложения за напълно прозрачно фолио, с UV защита и защита от надраскване. И на мен ми взеха 20 лева. И на мен ми взеха 20 лева.

 Също така разберете...