Чаши за сватба сваровски

02.03.2018
Автор: Цветан

Сватбени ритуални чаши с височина 28см. Възможност за допълнително гравиране на имена и дата. Сватбени чаши Сърца ко

Декорирано столче, металик в сребро. Ръчно декорирани чаша за шампанско от кристалин. Интересни сватбени чаши за най- специалния Ви ден. Ритуална чаша - Metali Комбинация- изчистена и метализирана в златно част.

Покани за кръщене Торти за кръщене Книги за пожелания Подаръци за гостите Бонбониери и сладки. Сватбени ритуални чаши с височина 30см.

Ръчно декорирана, нишка сребро, нишка сребро. Комбинация- изчистена и метализи Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела. Комбинация- изчистена и метализи Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела.

Доставка до всички градове в страната с куриер.
  • Цената е за 2 бр. Нежен дизайн с фини гравирани пеперуди и лек розов
  • Гравиране на имена и дата - Стандартна комплектация - в бяло и черно възможност за изработване и в други цветове.

Обяви на потребителя Алекс

Ръчно рисувана и метализирана в златно или сребърно. Елегантни и изискани с кристали в цялото столче. Релефни цветчета, матирано краче. Гравиране на имена и дата Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела.

Елегантни и нетрадиционни чаши за гражданиския ритуал Цената е за комплект. Мармалад от шипки диария е много за любовта Ритуална чаша - Alexan Към всеки ритуален комплект може да се добави бокал за църквата в същия дизайн.

Писано е много за любовта Ритуална чаша - Alexan Към всеки ритуален комплект може да се добави бокал за чаши за сватба сваровски в същия дизайн.

Ритуални Чаши

Доставка до всички градове в страната с куриер. Категории За гостите Сватбени подаръци Подаръци от стъкло Керамични фигурки Сватбени магнити Сватбени бонбониери и шоколади Свещи и свещници Хартиени, дървени и метални подаръци Чисто стъкло Сватбени покани Електронни сватбени покани За булката Булчински букети Аксесоари за коса Сватбени жартиери За ритуала Ритуални комплекти Сватбени ритуални чаши Ритуални свещи за сватба Късмети за хвърляне Бутилки за шампанско Сватбени бокали за църква Възглавнички и кутии за халки Сватбени кошнички Сватбени и брачни халки Организация на сватбата Торти Сватбени торти Детски торти Фотодекорации Класически торти Торти за специални случаи Торти за възрастни Кетъринг Сладък бар Солен бар Сандвичи и бургери Сватбена декорация Украса за сватбената кола Цветя за сватбена декорация Балони и аксесоари Сватбени арки Декорация за масите За трапезата Бутилки за вино, ракия, уиски и др.

Ръчно рисувана и декорирана с камъни Swarovski и сатенена пандела.

Не се чаши за сватба сваровски почистване в миялна машина. Опаковани са в луксозна кутия със сатенено легло. Опаковани са в луксозна кутия със сатенено легло. Опаковани са в луксозна кутия със сатенено легло.

Пазарувате от над 80 ателиета и творци! Ритуални чаши от фин звънтящ кристал?

Нов коментар

Елегантни и изискани с кристали в цялото столче. При изработката са използвани декоративни бои за стъкло. Могат да бъдат в златисто или в сребристо. Ръчно гравирана, нишка сребро, с оригинални камъни "Swarovski". При изработката са използвани декора

Доставка до всички градове в страната с куриер. Ритуална чаша - Alexan Сигурност на поръчките Ви. Срок на изпълнение 10 работни дни потитайте за. Ритуална чаша - Alexan Сигурност на поръчките Ви.

Онлайн магазин за ритуални и сватбени чаши за вино и шампанско

Ръчно рисувана и метализирана в златно или сребърно. Пазарувате от над 80 ателиета и творци. При изработката са използвани декора

Сватбени ритуални чаши с височина 28см. Ритуални чаши от фин звънтящ кристал. Чаша за шампанско от eko kристал.

 Също така разберете...