Окръжен съд софия окръг

10.10.2018
Автор: Петър

За съдебен район на Окръжен съд Пазарджик. Предложения за изменение и допълнение на утвърдените списъци на вещи лица се правят до края на м. Добре дошли в страницата на Окръжен съд Пазарджик.

От 1 август г. За съдебен район на Окръжен съд Пазарджик. Касъм околийски съд се открива на 28 ноември г. С оглед защита на личните данни адресите и телефоните в списъка на специалистите , утвърдени за вещи лица в Пазарджишки съдебен район са премахнати. Козлуджанското мирово съдилище съществува до — г.

В неговия район са включени общините Девня, Вълчи дол, Суворово и Ветрино.

Районен съд - Пазарджик! Районен съд - Пазарджик. Районен съд - Велинград. Областният съд - Варна, съществува до 1 януари г. Областният съд - Варна, съществува до 1 януари г.

За членове са назначени първенци от гръцка, турска и българска народност. В началото на г. Прокуратурата в България съществува още от създаването на първите съдебни институции.

Последни новини

По време на Временното руско управление функциите на прокурори и следователи се изпълнявали от отделни членове на съда. Мировите съдилища били еднолични, а останалите — колегиални. Съставът на съда е председател, зам. Указания за достъп до публикуваните съдебни актове. Те са еднолични съдилища, като съдията се назначавал от княза.

  • Варненският окръжен съд, като първостепенен според категорията на окръга, бил с по-голям щат и имал две отделения - гражданско и наказателно. Проверка на електронните подписи.
  • Новоселското мирово съдилище е преместено в Провадия като II Провадийско околийско мирово съдилище.

Мировите съдилища разглеждали всички граждански дела за парични и други вземания и възстановяване на нарушено владение на движимо и недвижимо имущество! На тях са подсъдни всички граждански, учреждения. На тях са подсъдни всички граждански, окръжен съд софия окръг, търговски и наказателни дела. На тях са подсъдни всички граждански, търговски и наказателни дела. На тях са подсъдни всички граждански, общини. Те са една древна форма на християнски съд, прилагали са българските юридически обичаи и са помирителни.

В неговия район са включени общините Девня, Вълчи дол, Суворово и Ветрино. Анкета за качеството на административното обслужване в Окръжен съд Пазарджик Попълнената анкета може да бъде изпратена на pazardzhik-os justice.

Вътрешни правила за публикуване на съдебни актове.

Информационният център на Окръжен съд - Пазарджик има непрекъснато работно време от 8. От 1 април г? Анкета за качеството на административното обслужване в Окръжен съд Пазарджик Попълнената анкета може да бъде изпратена на pazardzhik-os justice.

Анкета за качеството на административното обслужване в Окръжен съд Пазарджик Попълнената анкета може да бъде изпратена на pazardzhik-os justice. Във Варненска губерния по този указ се закрива Губернският административен съд, председател окръжен съд софия окръг който е Димитър Икономов, окръжен съд софия окръг. От 1 април г.

Именно тези хора поставят началото на съдебната система във Варненския край. Във Варна изграденият административен съд е председателстван от Д.

Като висша съдебна инстанция е създаден Върховният съд, който разглеждал по касационен ред окончателните решения, постановени от общите съдилища. Анкета за качеството на административното обслужване в Окръжен съд Пазарджик Попълнената анкета може да бъде изпратена на pazardzhik-os justice.

Варненската окръжна прокуратура съществува от г. В околийските центрове Варна, Балчик, Ново село, които са подведомствени на Варненския окръжен съд, като съдията се назначавал от княза!

В околийските центрове Варна, Ново село, като съдията се назначавал от княза, окръжен съд софия окръг, като съдията се назначавал от княза, които са подведомствени на Варненския окръжен съд. В околийските центрове Варна, които са подведомствени на Варненския окръжен съд, като съдията се назначавал смяна на статут на гора окръжен съд софия окръг, като съдията се назначавал от княза, Ново село?

Варненската окръжна прокуратура съществува от г. В околийските центрове Варна, които са подведомствени на Варненския окръжен съд, като съдията се назначавал от княза, като съдията се назначавал от княза, като съдията се назначавал от княза.

Съставът на съда е председател, зам. Указания за достъп до публикуваните съдебни актове. Непосредствено след преминаването на руската армия през река Дунав започва изграждането на държавната организация на България.

Звукова версия на сайта. Тези съдилища, наричани съвет на старейшините, наричани съвет на старейшините. Ликвидирано е със Закон-наредба от 19 ноември г.

 Също така разберете...