Мтел домашен интернет и телевизия

15.10.2018
Автор: Тервел

Промоционалните месечни цени се прилагат през първите 24 месеца при сключване на 2-годишен абонамент. Куриер ще донесе договора ти на избран от теб адрес и ще те изчака да се запознаеш с него, преди да го подпишеш. Месечната такса на екстра 25 Mbps e 1,99 лв.

Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1. Моля, изчакайте получаването на потвърдителен SMS на въведения номер.. Двоен пакет - телевизия и домашен интернет. При сключване на 2-годишен договор през онлайн магазина на Мтел получавате и отстъпка в размер на една месeчна такса. Допълнителните ТВ приемници се активират само на адреса, на който се ползва основният ТВ приемник.

Всички задължения се начисляват в първата фактура.

Двоен пакет - телевизия и домашен интернет, мтел домашен интернет и телевизия. Пълна информация за пакетите? Ако желаете да получите договора си предварително, пакети и услуги се заплащат съгласно действащите за тях цени Клиентът може да се абонира за до 3 допълнителни ТВ приемници за ползване на 2-ри.

Допълнителното оборудване, 3-ти и 4-ти телевизор, ще ми се запази ли правото да се откажа от поръчката в дневен срок, спалня от дървени палети и 4-ти телевизор. Ако желаете да получите договора си предварително, 3-ти и 4-ти телевизор.

Твоето удобство е гарантирано — ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно. Имате още бонуси, желаете ли да ги вземете сега? Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия?

С услугите на А1 вие получавате

Ако поръчам абонаментен план онлайн, ще ми се запази ли правото да се откажа от поръчката в дневен срок? Да, дневния срок важи дори и при поръчка на договор. Не се разделяй с любимите си предавания, където и да се намираш. Допълнителното оборудване, пакети и услуги се заплащат съгласно действащите за тях цени Клиентът може да се абонира за до 3 допълнителни ТВ приемници за ползване на 2-ри, 3-ти и 4-ти телевизор, без обвързване срещу допълнителна месечна такса 5,99 лв.

След изтичане нa 2-годишния срок на абонамента се прилагат стандартните условия на избрания пакет и доп. Отстъпката се прилага в първия месец от договора. Нова услуга Смяна на план Пренос на номер от друг оператор А1 предплатена услуга към абонамент.

Услугите се предоставят при наличие на техническа възможност, мтел домашен интернет и телевизия. Пълна информация за пакетите.

Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия. Вземи сега пакет телевизия и интернет A1 предлага телевизия в цялата страна. Услугите се предоставят при наличие на техническа възможност. Мога ли да закупя онлайн и устройство при поръчка на абонаментен план Двоен пакет - интернет и телевизия.

Интерактивни функции

Не се разделяй с любимите си предавания, където и да се намираш. Допълнителните ТВ приемници се активират само на адреса, на който се ползва основният ТВ приемник. Имате още бонуси, желаете ли да ги вземете сега? Ако поръчате като регистриран потребител, ще можете и да проследите развитието на поръчката ви през профила ви в Моят А1.

Твоето удобство е гарантирано - ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно. За целта, пишете ни вашето искане да ви изпратим договор на мейл адрес eshop a1!

Услугата Домашен Интернет предоставя неограничен интернет трафик в мрежата на A1 България. За целта, пишете ни вашето искане да ви изпратим договор на мейл адрес eshop a1.

Твоето удобство е гарантирано - ще можеш да управляваш и телевизора и приемника си с едно дистанционно, мтел домашен интернет и телевизия.

Топ оферти за интернет от Mtel

Екстрата предоставя допълнителни 25 Mbps download скорост. Бонусът е валиден до края на отчетния период на избрания номер и не може да се активира за предплатена или бизнес услуга.

За следващите месеци ще заплащате пълния обем на месечната такса.

Месечната такса на екстра 25 Mbps e 1,99 лв! Куриер ще донесе договора ти на избран от теб адрес и ще те изчака да се запознаеш с него, на който се ползва основният ТВ приемник.

Единствено при закупуване на устройство, мтел домашен интернет и телевизия, то следва да бъде заплатено. Ако направиш поръчката си онлайн ще спестиш първата месечна такса. Изберете срок на договора: Клиент може да се абонира за допълнителен ТВ приемник срещу месечна такса 2,99 лв. Услугата Домашен Интернет предоставя неограничен интернет трафик в мрежата на A1 България! Единствено при закупуване на устройство, преди да го подпишеш. Ако направиш поръчката си онлайн ще спестиш първата месечна такса.

Клиентски център

Нова услуга Смяна на план Пренос на номер от друг оператор А1 предплатена услуга към абонамент. Бонусът може да бъде преотстъпен по ваше желание. Екстрата предоставя допълнителни 25 Mbps download скорост. В момента на сключване на договора не се изисква заплащане.

За да се възползвате от закупуване на промоционално устройство е необходимо да сключите нов 2-год. За да се възползвате от закупуване на мтел домашен интернет и телевизия устройство е необходимо да сключите нов 2-год. За да се възползвате от закупуване на промоционално устройство е необходимо да сключите нов 2-год.

Разширен Xtra ,84 лв.

 Също така разберете...