15 дневна прогноза за времето в пампорово

11.11.2018
Автор: Теодосий

И тази Коледа няма да е синя. Барикадите на Шанз-Елизе събориха плановете за тол системи във френските градовете.

В Родопа има минимална снежна покривка в най-високата част на планината. И тази Коледа няма да е синя. Все още топло за ноември преди 1 седмица Максимални температури до 18 градуса. Мартинови бараки - м. Европейска купа по спортно катерене - боулдър за юноши и девойки в София. Идват дъжд и сняг преди 6 дни Прогноза за времето. Greater Precision, Convenience and Safety.

Edges for Great Carve Turns. Отмениха старта на мъжете в Зьолден. Дизела се представи много силно на старт от Световната купа по скайрън в САЩ. Отмениха старта на мъжете в Зьолден.

  • Цинзов с победа във втория ден на държавното по ролкови ски на Юндола.
  • Жълт код за валежи в 3 области за четвъртък преди 4 дни Максималните температури в страната ще са между 5 и Жълт код за дъжд и сняг в цялата страна в понеделник преди 1 седмица Максималните температури ще са между 5 и 14 градуса.

15-дневна прогноза София

Силен снеговалеж се очаква вторник и сряда. И тази Коледа няма да е синя. Безбог ще работи при наличие на групи. ЦСКА иска бразилеца Вивалдо. Първа победа за руснак в Световната купа по ски скокове. Спортното министерство е поискало промяна на плана за управление на Природен парк Витоша.

Времето сега 24 часа 7 дневна Облачна неделя преди 1 ден Максимални температури между 7 и 12 градуса! Шифрин, Вон и Хиршер на пътя на поредните рекорди. Риксгрансен - Меката за скиорите. Риксгрансен - Меката за скиорите. Вход Поток Профил Изход.

10-ДНЕВНА прогноза за времето за Дубровник, Хърватска

Облачна неделя преди 1 ден Максимални температури между 7 и 12 градуса. Жълт код за валежи в 3 области за четвъртък преди 4 дни Максималните температури в страната ще са между 5 и Алберт Попов пренаписа историята ни в алпийските ски.

Жълт код за валежи в 3 области за четвъртък преди 4 дни Максималните температури в страната ще са между 5 и

Барикадите на Шанз-Елизе събориха плановете за тол системи във френските градовете. Витоша ски АД кани представители на властта да инспектират съоръженията на Витоша. Витоша ски АД кани представители на властта да инспектират съоръженията на Витоша.

Какво свързва още Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън. Какво свързва още Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън.

Последно посетени

Антония Григорова триумфира в Адвенчър скайрън На Осогово има минимална снежна покривка в най-високата част на планината. Алберт Попов започна сезона с изключително каране в първия манш на слалома за СК в Леви. Зимата ще прибере протестиращите. За ски сезона в Боровец пускат нов 6-седалков лифт пред хотел Рила.

Рилски езера - м. Тур дьо Франс Силно международно участие и нови рекорди на Pirin Ultra Ултра маратонецът Краси Георгиев ще бяга 55 часа. Марсел Хиршер с четвърти приз "Златен скиор"?

Мартинови бараки - м. Рилски езера - м. Мартинови бараки - м. Рилски езера - м. Лято в планината в Snow Space Salzburg.

Температура

Бъндеришка поляна - м. Предимно слънчево, все още топло за ноември преди 2 седмици Максимални температури между 13 и 18 градуса. Жълт код за валежи в 3 области за четвъртък преди 4 дни Максималните температури в страната ще са между 5 и

Времето през предстоящата седмица ще бъде променливо, имате пълната ни подкрепа, имате пълната ни подкрепа. Времето през предстоящата седмица ще бъде променливо, имате пълната ни подкрепа, имате пълната ни подкрепа.

Продължавайте с кандидатурата за Олимпиада, с разкъсана облачност в събота и неделя.

 Също така разберете...