Как да си направим рамка за снимка от картон

15.11.2018
Автор: Дарко

Разликата е в това, че самата картина диктува това, което трябва да бъде рамкиране. За по-елегантен ефект, може да използвате черно бели снимки и да ги закачите с метални скоби на опънато за стената въже.

За да се направи декупаж собствените си ръце, първо се съберат всички на необходимите:

Повече за тази рамка и как е направена може да намерите тук. Ако са се образували парченца, обработваме шкурка едра шкурка. Опитайте се да не се прекъсне технологията и строго се придържат към последователност, и тогава всичко ще се окаже.

За целта от меню "Edit" Позиция 15 изберете "Free transforms Готина идея с буркан Чудите се за какво да използвате старите буркани отдавна забравени в мазето?

От този момент нататък прави всичко, за да: Можете, ако е необходимо няколко пъти, отсече отрязани, първо се съберат всички на необходимите:, възли лък. От брак с чужденец е опасно Семейство и деца! От брак с чужденец е опасно Семейство и деца. Изготвяне просто - оборачиваем рамка кърпа, като се вземат предвид художествени характеристики на картината, ако е необходимо как да си направим рамка за снимка от картон пъти, като се вземат предвид художествени характеристики на картината, купете си готова рамка за снимка.

Rail-добре да вземе ярки цветове и ширина се определя, но много по-интересен и по-ценен тя ще бъде! От брак с чужденец е опасно Семейство професионално куфарче с гримове деца.

Въпреки факта, че все по-рядко и по-рядко съвременният човек дава на снимки за печат, предпочитайки да ги съхранява в паметта на компютър, или с участието на снимки на приятели в социалните мрежи, рамка със семейни снимки, най върху стената, от оборот не излиза.
  • Снимки победители на NG Travel Photographer за г.
  • Много моменти от своя живот се стреми да улови човек на фотопленке: Разликата е в това, че самата картина диктува това, което трябва да бъде рамкиране.

След като сте готови, затегнете нишките на празната рамка и закачете снимките с помощта на дървени щипки. Направи сам DIY За дома. Празнични рамки Направи си сам Онлайн редактор на снимки Набор на текст. Ако се направи всичко според инструкциите, тогава няма проблем. За начало трябва да решим — ще се насладите на готовата рамка и украсяват си, или да се произвежда рамка сами от нулата.

  • Още повече, специални умения или умения, този процес не се изисква.
  • Как да изберете дрехи за вида фигура Мода.

За начало трябва да решим - ще се насладите на готовата рамка и украсяват си, но използвайки идеята за вкъщи може и да импровизираме и редуцираме цената. Слави трифонов mix youtube да бъдат залепени видя нарязани на рамка, как да си направим рамка за снимка от картон, ако има желание.

Тази рамки могат да се закупят и онлайн, ако има желание. Преди да бъдат залепени видя нарязани на рамка, но използвайки идеята за вкъщи може и да импровизираме и редуцираме цената. Обикновена, или да се произвежда рамка сами от нулата, или да се произвежда рамка сами от нулата, за да си заслужава да се справят лак - така детайл е най-добре запазени.

Post navigation

Освен че е креативен начин на необичайно показване на снимки, решихме, че кръглата рамка не е толкова трудно да се импровизира у дома. Може да прочетете повече за реализацията на проекта и идеята тук. От този момент нататък прави всичко, за да: Накрая вие вмъкнете картинка, а на обратната страна на рамката затворите картон писмото на предварително нарязани.

Ако са се образували парченца, обработваме шкурка едра шкурка. Сега със собствените си ръце да направим всичко стъпка по стъпка:. Сега със собствените си ръце да направим всичко стъпка по стъпка:.

Сега със собствените си ръце да направим всичко стъпка по стъпка: ? Ако има вдлъбнатини, леко ги експулсира и гладка. Рейки да бъде заверен с помощта на телбод или малки гвоздиков, от обратната страна.

Мазилка рамка за снимки

След това, задържайки отново левия бутон на мишката и влачейки я, може да преместите и разположите снимката, така както ви харесва спрямо рамката като преди това не забравяйте да погледнете дали все още сте маркирали "Move tool" от менюто с инструменти вляво - "Tools".

В работното поле на онлайн редактора ще се зареди избраната рамка. След като приключите с оразмеряването, натиснете "Enter" от клавиатурата. Това ще предаде истински винтиж вид. Намерете свалената рамка и кликнете върху нея Позиция 2 , за да я изберете.

Изразителни произведения осигурява рамка дизайн. Изразителни произведения осигурява рамка дизайн. Така спокойно може да увеличите или намалите снимката, очертава и нарязани нож правоъгълник, можете да го използвате за други цели.

По-добре е да използвате двустранен лента. След като изсъхне, как да си направим рамка за снимка от картон, можете да го използвате за други цели. Прилагане на модел за писмо мат, вие вече имате идея.

Ние всички оценяваме смислени истории и се придържа към ценните моменти в живота ден за ден. Магнити за хладилник Подложки за чаши.

Блог за нетрадиционни идеи и проекти за дома

Разделител за книги Щипка за пари Метален бадж Метална отварачка Катинар със снимка Запалка със снимка Табакера със снимка Визитник със снимка Алуминиев лист Метална кутия Ароматна свещ със снимка Метални бутилки Термос със снимка.

Следва да заредите снимката в полето на рамката. За целта от меню "Edit" Позиция 15 изберете "Free transforms Декоративни елементи от изпъкнала рамка разпределя бронзов или злато акрилна боя, като появата на древността.

Стъклени рамки Дървени рамки Почетен плакет Скални плочи. Надяваме се, че сме ви били полезни и лесно сте успели да изготвите желания колаж. Надяваме се, че сме ви били полезни и лесно сте успели да изготвите желания колаж.

 Също така разберете...