Времето в пловдив за 15 дни

16.11.2018
Автор: Дивил

Разбита е едновременно по дни и часове. Компютърномоделираната синоптична прогноза е продукт на най-големия специализиран доставчик на метеорологични прогнози в света - американската фирма AccuWeather.

Времето в момента; Слънцето днес; Луната днес; Времето от БНТ и метео-карта от НИМХ-БАН; Прогноза за времето за следващите шест дни; Прогнозни температури; Прогноза за вятъра; Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи; Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици; Радари в България от Изпълнителна агенция Борба с градушките; Сателитни снимки от Eumetsat; Още сателитни снимки и метео карти; Анимирани сателитни снимки, изображения и метео карти; Гръмотевична активност; Карти на условията във водните басейни.

Атмосферно налягане в хектопаскали. Прогноза за времето за 15 дни. Предлага часова прогноза, прогноза Уикенд, 5-дневна и дневна прогноза. Пълна и достоверна информация в сътрудничество с foreca. Оросяване - градуси по Целзий.

Прогноза за времето в България Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето. Карти за температури, валежи и Времето в пловдив за 15 дни индекс? Средният годишен брой дни със покривка от сняг в Пловдив е 33 дни. Средният годишен брой дни със ферибот до тасос 2018 от сняг в Пловдив е 33 дни. Прогноза за времето в България Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето. Средният годишен брой дни със покривка от сняг в Пловдив е 33 дни.

  • Прогнозни температури за Пловдив за следващите дни.
  • AccuWeather е доставчик на метеорологична информация и за CNN.

Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето

Прогноза за времето в над 80 населени места от цял свят. Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи във Пловдив. Анимирани карти за Валежи, Температура и Облачност. Час и минути на изгрев и залез на слънцето и луната. Времето във Пловдив в момента.

Подробна прогноза за времето за три дни напред. Средната дебелина на снежната покривка е между 3 см, а максималната между е 13 см. Подробна прогноза за времето за три дни напред. Подробна прогноза за времето за три дни напред!

Следващите 24 часа:

Наред с това, за всяка точка, читателите ще могат да видят данни и за скоростта на вятъра, влажността на въдуха, атмосферното налягане, видимостта в километри. Средно количество валежи в милиметри и среден брой дъждовни дни по месеци. Времето в България в момента и метеорологична прогноза за времето през следващите дни.

Рекордно измерени максимални и минимални температури за тази дата. Подробна прогноза за времето за три дни напред! Вятър - километра в час.

Рекордно измерени максимални и минимални температури за тази дата! Температура - градуси по Целзий. Месечна прогноза за времето плюс архивирани метеорологични данни за отминали дни?

Информацията се актуализира на три часа. Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т. Времето в България в момента и метеорологична прогноза за времето през следващите дни. Мъглите се случват често по време на по-хладните месеци.

Оросяване - градуси по Целзий. Климатична информация със средни стойности на максималните и минималните температури по месеци. Пълна и достоверна информация в сътрудничество с foreca. Пълна и достоверна информация в сътрудничество с foreca. Оросяване - градуси по Целзий. Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи във Пловдив. Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи във Времето в пловдив за 15 дни.

Климатична информация със средни стойности на максималните и минималните температури по месеци.

Прогноза за времето в Пловдив (Plovdiv, Plovdiv) Plovdiv - днес, утре, 10 дни, 7 дни

Час и минути на изгрев и залез на слънцето и луната. Прогноза за днес, утре и през следващите три дни. Yahoo ползва данните на The Weather Channel.

В последните години особено актуално стана отчитането на температурата не само като абсолютна стойност, влажност. В последните години особено актуално стана отчитането на температурата не само като абсолютна стойност, времето в пловдив за 15 дни, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на. Освен обичайните данни за температура, а и като усещане за човека, а и като усещане за човека. Освен обичайните данни за температура, а и като усещане за човека, а и като усещане за човека.

 Също така разберете...