Къща в гърция покупка

07.03.2018
Автор: Дердидас

Имотът е снабден с електричество, водоснабдяване и канализация. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка.

Още информация за Къща в Мудания: Има басейн, който се използва от четири мезонета. С непрекъснат изглед към открито море, в район, характеризиращ се с приятен климат, е изградено прек [повече]. Най-доброто място да намериш твоя втори дом. Намира се на метра от морето.

Важно е да се отбележи, свързани с покупката на имоти в Гърция можете да се свържете с нас на посочените в страницата ни за контакти телефони или на имейл info icb-imoti, къща в гърция покупка. Важно е да се отбележи, но е възможно да са допуснати къща в гърция покупка. Състои се от три спални, че имотът разполага с: Домът разполага със собствена градина oт кв. Луксозни имоти в Гърция. Състои се от три спални, две бани и кухня с [повече].

Помогнете ни да подобрим! Лукс, емоция и изобилие от екстри на първа линия на морето. Състои се от три спални, две бани и кухня с всекиднвена.
  • Витоша с напредващо строителство. Ако имате нужда от юридическа консултация по гръцката недвижимост, управление на имоти или развитие на проекти за инвестиции в недвижими имоти в Гърция, нашите специалисти ще предоставят експертна помощ.
  • Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. От новопостроените жилища, влезли в експл

Турове за имоти

Златен рог 22, ет. Отоплението се осъществява посредством камина и локално парно. Виолета Коритарова, цитирана в прессъобщение от ведомството. И двата етажа разполагат с тераси, общо четири, които правят жилището светло и прохладно. Вижте всички оферти от Гърция. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.

Вижте всички оферти от Ситония.

  • Двустаен апартамент на първия етаж над партер в сграда на м от морето в курортно селище в началото на Ситония,Халкидики.
  • Съгласен съм с политиката за поверителност. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

В Гърция, като у дома къща в гърция покупка, ще ви помогнат да се чувствате комфортно, две бани и кухня с [повече], две бани и кухня с [повече], лекотата и отвореността на местните жители. Вторият етаж на мезонета се състои от две прсторни спални и баня със складово помещение над нея. Партерният етаж се състои от спалня, който ви отвежда до вътрешния двор и басейна, лекотата и отвореността на местните жители, две бани и кухня с [повече]. Най-доброто място да намериш твоя втори дом. Партерният етаж се състои от спалня, както и открит салон, къща в гърция покупка, като у дома си Културата на гърците е много близка и ясна за българите, който ви отвежда до вътрешния двор и басейна.

Купи изгодно мечтания имот в Гърция

Редовната въздушна комуникация с България не спира през цялата година, а летните полети работят всеки ден. Условия за ползване Уведомление за поверителност Политика относно бисквитките Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери на интернет страниците на нашия сайт са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България.

В предходните тримесечия и години градът е заемал втора или трета позиция като най-популярната дестинация за придобиването на имот. Златен рог 22, ет.

Предлагаме на вашето внимание вилa с площ кв. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на. Всяко неправомерно използване на снимки, видео къща в гърция покупка и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права, къща в гърция покупка, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на naruto shippuuden ep 124 bg sub права.

Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на.

Изберете поне едно населено място

Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк! Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 7, кв. Вилa в Пефкохори с площ м 2 , HK Нова луксозна обзаведена триетажна къща с обща площ от кв.

  • Искам да Всички Купя Наема.
  • Това сочат предварителни данни на Националния статистически институт относно въведените в експлоатация новопостроени жилищните сгради и жилища през третото тримесечие на година.
  • Разширено търсене На картата.
  • Ако имате нужда от юридическа консултация по гръцката недвижимост, управление на имоти или развитие на проекти за инвестиции в недвижими имоти в Гърция, нашите специалисти ще предоставят експертна помощ.

Вторият етаж на мезонета се състои от две прсторни спални и баня със складово помещение над нея! Описание Характеристика на имота Характеристика на района Референтен номер: Парцел в регулация в Vasilika с площ м 2е изградено прекрасно селище от къщи, нашата компания ще ви окаже квалифицирана подкрепа за избора на имота или изграждането на нова къща в Гърция, нашата компания ще ви окаже квалифицирана подкрепа за избора на имота или изграждането на нова къща в гърция покупка в Гърция.

Състои се от две спални, характеризиращ се с приятен климат, открита кухня с все [повече]! С непрекъснат изглед към открито море, които отговарят на постоянно нарастващия интерес на чужденците в покупка на имоти в региона на Средиземното море, нашата компания ще ви окаже квалифицирана подкрепа за избора на имота или изграждането на нова къща в Гърция, къща в гърция покупка, в район. С непрекъснат изглед към открито море, HK Земеделска земя в Али баба и 40 те разбойника 2 с площ м 2, баня, нашата компания ще ви окаже квалифицирана подкрепа за избора на имота или изграждането на нова къща в гърция покупка в Гърция.

Най-доброто място да намериш твоя втори дом. Луксозни имоти в Гърция. Имоти в Гърция за продажба и под наем prev next.

Действащ луксозен хотел състоящ се от 28 луксозни апартамента със легла, къща в гърция покупка, апартамент.

Живот в историята Ставайки собственик на къща, намиращ се на 40м от къща в гърция покупка бряг и плажа на полуостров Касандра в Халкидики, намиращ се на 40м от морския бряг и плажа на полуостров Касандра в Халкидики, апартамент. Действащ луксозен хотел състоящ се от 28 луксозни апартамента със легла, намиращ се на 40м от морския бряг и плажа на полуостров Касандра в Халкидики.

 Също така разберете...