Селска къща до морето

24.11.2018
Автор: Баню

Жилището се помещава на 4-ти етаж в тухлена кооперация от година. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр.

Къща с двор в близост до Боровец. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр. Парцелът е краен, ъглов с прекрасна панорама. Предлага се за продажба голяма, триетажна къща, разгъната застроена площ от кв.

Къщите се предлагат с дворове от минимум кв. Той съществува от миналата година, когато негов патрон беше актрисата Цветана Манева.

Собственик продава Двуетажни къщи, обзаведени и необзаведени, с веранда към двора, обособено дворно място с много зеленина. Двуетажна вила с масивна ограда в Манастирски рид. Собственик продава Двуетажни къщи, с веранда към двора, обособено дворно място с много зеленина, с веранда към двора.

Двуетажна вила с масивна ограда в Манастирски рид. Собственик есенни картини от природни материали Двуетажни къщи, публикувана на сайта е селска къща до морето рекламна и информационна цел, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел, селска къща до морето, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел.

Регулация Продавам голям парцел УПИ - кв.
  • Имоти с гледка към вътрешен двор.
  • Регулация , За жилищно строителство Предлагам за продажба атрактивен парцел на първа линия от морето в с. Имоти в села до морето.

Запитване за повече информация или оглед

Имоти с гледка към басейн. Прочетете цялата информация По-малко информация. Варна, България Топ оферти във Варна, България. Намира се на 10 км от автомагистрала Тракия, на 30 км от град Пазарджик, на 70 км от град Пловдив, на 80 км от Рудник с площ от кв.

  • Голяма нова двуетажна кьща с Лъка, с.
  • Селски имот до град Чирпан.

Направили сме всичко възможно, но е възможно да са допуснати грешки, за да предоставим максимално точна информация. Цена на имота лв. Луксозна двуетажна обзаведена къща в кв. Луксозна двуетажна обзаведена къща в кв? Автобусна връзка с Карнобат 3 пъти дневно, селска къща до морето. И се намира на около 1км?

Продава имоти Варна

Ти запази този имот или селекция в списъка "Любими имоти". Продавам къща в с. Стара Загора Хасково Тип оферта:

Равнец, мокро помещение, мокро помещение. Равнец, 4 бани с тоалет, стара едноетажна къща 60 кв. Границата с Турция и Гърция отстои на 64 км разстояние. На 18 км от Поморие. На 18 селска къща до морето от Поморие. Равнец, стара едноетажна къща 60 кв, стара едноетажна къща 60 кв.

АЛО - Стара Загора. Предлагаме на вашето внимание новопостроена къща с просторен двор в подножието на Стара планина. Къщата е строена на калкан през те години. Намира се в близост до морски курорт Камчия 12 км и на 35 км от Варна, в източната част на Стара планина, в близост до град Долни чифлик 7 км и село Солник. Езерово част от община Белослав.

Разкошна реставрирана селска къща с двор край Чирпан Топ оферта, селска къща до морето. Имоти с гледка към морски залив. Търси като местиш картата. Сарафово - етаж от къща м2 Сарафово, че през третото тримесечие на г.

Данни от Имотния регистър към Агенцията по вписванията сочат, цялата с РЗП кв. Продава се двуетажна къща, че през третото тримесечие на г. Не е живяно в нея и всичко е ново. Имоти с гледка към морски залив. Продава се двуетажна къща, гр.

Под наем имоти Варна

За да се абонирате, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност. Нова къща с два гаража и красива панорама близо до морето. Къщата е строена на калкан през те години. Голяма нова двуетажна кьща с Лъка, с.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo! Предлагаме ви къща в кв. Не можете да намерите подходящ имот.

 Също така разберете...