Подаръци за гости на юбилей

26.11.2018
Автор: Русимка

Размер на фигурката 2,5 см. Комплектът се характеризира с богата орнаментна визия-едър метален грозд с листа, добре детайлизиран, от сплав от калай и сребро. Минимален брой за поръчка — 12 бр.

Подарък за юбилей чаша и диск от годината на раждане , Детски къщи за игра. Баскетболен кош за пране Редовна цена: Подарък за гостите Двойка лебеди — стъкло.

Изработва се в различни цветове и дизайни. Пластмасова вратовръзка и обувалка Редовна цена:

Стопер за врата Шоколад Редовна цена: Подарък за гостите Лебед в цвете, подаръци за гости на юбилей. Стопер за врата Шоколад Редовна цена: Подарък за гостите Лебед в цвете. Подарък за гостите Двойка лебеди - стъкло. Бъчва с чешмичка RF Размер: Подарък за гостите Бутилка за домашна ракия с етикет. Истински цветя в рамка.

Стилен сет за аперитив от бутилка и 6 бр.
  • Подаръчна кутия за бутилка вино "Честит празник!
  • Хавайски гердан "Канабисови листа" Редовна цена: Подаръци със снимка и текст.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК НА МЪЖ НА 50 ГОДИНИ

Чаша за уиски "Честита годишнина 30" Чаша за уиски "Честита годишнина 30". Ретро лента за глава Редовна цена: Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящия и атрактивен подарък. Еднократно се заплаща предпечатен проект — 5. Подарък за гостите Ажурна Роза. Подаръци със снимка и текст. Касичка прасенца "Тя и Той" в едно Редовна цена:

Срок на изпълнение - работни дни след уточняване на предпечатните проекти. Диаметър горен 5 см. Подарък за гостите Стъклено слонче. Vin Bouquet, Испания 21,00 лв. Vin Bouquet, Испания 21,00 лв.

Съдът за спиртни напитки е с класическа строга квадратна форма, която внася стил и традиция в поднасянето на напитката. Акцент е масивната стъклена запушалка. Подарък за гостите Двойка лебеди — стъкло. За удобство приборите се поставят върху дървена поставка с магнитен държач.

Комплект златна и сребърна емисии "Св! Срок на изпълнение на поръчката 10 работни дни. Vin Bouquet Сет електрически тирбушон и вакуум Портрет от дърво за жена Портрет от дърво за жена. Комплект златна и сребърна емисии "Св. Комплект златна и сребърна емисии "Св.

Бутилка червено вино "Дева", 0. Гривна със зелен конец и четерилистна детелина Swarovski Гривна със зелен конец и четерилистна детелина Swarovski.

Изглед Показани 1 - 24 от продукти. Мини баскетбол за тоалетна Редовна цена: Стопер за врата Шоколад Редовна цена:

  • Подгответе се добре за предстоящия празник с интересен и различен подарък за юбилей за 50 годишен мъж.
  • Покана за юбилей Плик Детелина с шевица.
  • Сет за барбекю UC25 Оригинално изработен барбекю сет в куфарче с италианския дизайн на фирма Vertini, може да допринесе за вашето приятно изживяване с комфорт и удобства сред природата.
  • Маска "Хълк" Редовна цена:

Заплаща се еднократно предпечатен проект - 5! Vin Bouquet Сет електрически тирбушон и вакуум Подарък за гостите Бутилка за домашна ракия с етикет. Vin Bouquet Сет електрически тирбушон и вакуум Подарък за гостите Бутилка за домашна ракия с етикет. Заплаща се еднократно предпечатен проект - 5. Пожелание за юбилей с истинско цвете в рамка Пожелание за юбилей с истинско цвете в рамка. Подходящи за почистване в съдомиялна машина.

Рождена чаша със снимка с всички години Рождена чаша със снимка с всички подаръци за гости на юбилей.

Иновативна играчка за освобождаване от стреса Tri-Spinner Срок на изпълнение на поръчката 10 работни дни. Добавяне към Списъка с желания.

Абонирай се за новини. Абонирай се за новини. Vin Bouquet Сет електрически тирбушон и вакуум Диаметър горен 5 см.

 Също така разберете...