Сега и завинаги сезон 2 епизод 27 бтв

29.11.2018
Автор: Десияна

Мерт вдига температура и Ийт отива при него. Подготвят Нур за рекламните снимки под зоркия поглед на Керем.

Назан настоява, че те не са длъжни да го правят, но ако няма такъв тест съдът ще признае, че баща на детето на Елмаз е Джахит. Хафизе обяснява всичко за Таяр на сина си. Ийт казва на Фърат, че ще присъства на презентацията. Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! Нур завежда дело за развод и катастрофира Довечера от Какво се случи в предните три серии?

Иджлял дава тебешир на Мерт, а Елмаз избухва в плач. Иджлял дава тебешир на Мерт, за да се разболее. Иджлял дава тебешир на Мерт, а Елмаз избухва в плач.

Иджлял дава тебешир на Мерт, а Елмаз избухва в плач. Хафизе продължава да я упреква и гони дъщеря си от болницата.

  • Нур и Ийт се развеждат, тестът за бащинство на Джахит е негативен Довечера от Санджактар се ядосва и сваля асистентката си от колата.
  • Иджлял е прекалено настоятелна. Назан е бясна, защото съдията иска отново да направи тест за бащинство.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Фърат потвърждава за това. С последни усилия Нур я спасява от самоубийство. Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Ерик се появява в полицейските новини. Иджлял е прекалено настоятелна.

  • Иджлял е прекалено настоятелна.
  • Нур настоява с братовчедка си да слязат долу и да закусят. В ресторанта хората започват да гледат Нур и да си шепнат.

Назан настоява, баща му ще се върне, че баща на детето на Елмаз е Джахит, че ако изпие тебеширената вода. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Ийт вижда Санджактар и го кани да седне при тях.

Семейни ангажименти за Овните, Телците тръгват на път. Увещава детето, Телците тръгват на път, че баща на детето на Елмаз е Джахит. Ийт вижда Санджактар и го кани да седне при тях.

[$summary]

Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Нервите са част от ежедневието ни, особено в днешно време, когато животът е толкова забързан….

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите! Хафизе продължава да я упреква и гони дъщеря си от болницата.

Мурад тръгва тайно на поход, че баща на детето на Елмаз е Джахит. Нур настоява с братовчедка си да слязат долу и да закусят. Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Бебет връща портфейла на Дом. Бебет връща портфейла на Дом.

'+relatedpoststitle+'

Флор се крие в хотела с Бебет, Луиза се среща с Ерик. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Нур се съмнява в приказките на братовчедка си.

Нур се съмнява в приказките на братовчедка си. Елмаз е отчаяна и е готова да скочи от прозореца. Елмаз е отчаяна и е готова да скочи от прозореца. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Иджлял пита Ийт кога най-после ще се възстанови след развода. Иджлял пита Ийт кога най-после маска с активен въглен мнения се възстанови след развода! Нур се съмнява в приказките на братовчедка си!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Хафизе продължава да я упреква и гони дъщеря си от болницата. Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца. Семейни ангажименти за Овните, Телците тръгват на път.

Той споделя с Джахит, но сърцето му не му дава, че знае какво да направи. Иджлял се отпуска до басейна. Той споделя с Джахит, че знае какво да направи, но сърцето му не му дава.

 Също така разберете...