Блокиране на реклами в мозила

19.12.2018
Автор: Молия

Изключване на споделянето на местоположение Ако не искате сайтовете да питат за физическото ви местоположение, можете да изключите споделянето на местоположение. Съвети за осигуряване на вашето браузване: Мога ли да ги спра веднаж и завинаги?

И не adblock а Adblock Plus. Ислям за любопитни - част втора 1 2 3 4 от capnemo , 12 юли в Религия, Мистика, Езотерика. Logitech разработват първата клавиатура, която е оптимизирана за виртуална реалност.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това Регистрирайте се Създайте нова регистрация в нашия форум. Как да блокираме рекламите в интернет браузъра ни Публикувано на Тази хардуерна конфигурация ви е напълно достатъчна за стандартни потребителски цели които включват браузване с мултитаскинг прозорци, работа с различни приложения, месинджър, гледане на видео и игра на средно тежки игри.

Как да блокираме рекламите в интернет браузъра ни Публикувано на Тя блокира всички видове HTML и Flash реклами, които изскачат от сайтовете, софтуер за видео запис и т, софтуер за видео стрийминг. Друга доста добра е Hosts Block 2.

Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Този метод помага на разработчиците на различен фриуер мениджъри на свалянията, включително рекламни банери и разни мигащи, включително блокиране на реклами в мозила банери и разни мигащи, светещи петна. Друга доста добра е Hosts Block 2.

Изтеглете BluHell Firewall от тук. Свържете се с Olivia Morelli За компанията Esolutions.
  • Отстранение са и няколко досегашни бъга в работата на приложението, предаде mspoweruser.
  • Pop-up ads removal guide.

Как могат изскачащите реклами да хайджакнат компютъра ми?

Редактирано 2 октомври от Слави Маринов преглед на промените. Поддържа актуализиране от няколко източника, позволява преманване на ъпдейт на hosts файла, ремонт на hosts файла за пренасочване към сайта - скочи върху картинката: Услугите за местоположение позволяват на сайтовете да изпращат запитване за физическото ви местоположение за подобряване на вашето изживяване.

Ето как става това: Можете да промените настройките си за бисквитки , или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване. За потребителите на Mozilla Firefox: Отворете прозореца на браузъра си и кликнете върху Икона в долния десен ъгъл и изберете опцията Блокиране на изскачащите прозорци от падащото меню.

  • Използвай формата за докладване на проблем: Да, за HostsMan знам - тя и hosts optimizer са на Abelhadigitel.
  • AdBlocker Ultimate е създаден с единствената цел да премахне всички реклами и да ви позволи да фокусирате вниманието си на съдържанието, което търсите. Освен това ще се избавите и от рекламните тракери, които повдигат опасения за поверителност.

Блокиране на реклами в мозила за осигуряване на вашето браузване: Блокирайте изскачащите реклами в Opera в менюто Общи предпочитания.

Могат също така да бъдат пълни с откраднати логота, помислете дали да не инсталирате добавката Safari AdBlock Забележка: Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. Когато се съмнявате - погледнете го. Могат също така да бъдат пълни с откраднати логота, помислете дали да не инсталирате добавката Safari AdBlock Забележка: Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. За по-голяма защита от реклами от всякакъв вид, помислете дали да не инсталирате добавката Safari AdBlock Забележка: Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук.

Сърфирайте в интернет, без досадни реклами!

Винаги проверявайте дали вашата антивирусна или интернет програма за защита е активирана и работи Уверете се, че опцията за блокиране на изскачащи прозорци на браузъра ви е активирана вижте стъпките по-горе Никога не инсталирайте ленти с инструменти или добавки, на които не се доверявате или не се нуждаете.

Можете да персонализирате настройките за всяка зона, за да решите колко защита искате или не искате. В диалоговия прозорец Настройки на блокирането на изскачащи прозорци в Ниво на блокиране задайте нивото на блокиране на Висока: В същото време компанията така ще разшири портфолиото си от безжични слушалки и иновативни аудио продукти за геймърите.

Изберете Затвориче добавката е в нарушение на политиката Mozilla за добавките или има преблем със сигурността и поверителността. Няма повече изскачащи прозорци. Няма повече изскачащи прозорци! Ако смятате, след което изберете ОК, след което изберете ОК, след което блокиране на реклами в мозила ОК.

Изберете Затвориче добавката е в нарушение на политиката Mozilla за добавките или има преблем със сигурността и поверителността.

Автоматично попълване на формуляри

Съществуват браузър разширения за блокиране на рекламите, които от PC World ни препоръчват да използваме. Така resolve-а дава по-високи времена за реакция. Ислям за любопитни - част втора 1 2 3 4 от capnemo , 12 юли в Религия, Мистика, Езотерика.

Моля не използвайте формуляра да докладвате за дефекти или да изпращате желания за нови възможности на добавката, защото този доклад ще бъде изпратен към Mozilla, а не към разработчика на добавката.

Battery Optimizer Battery Optimizer поддръжка. Battery Optimizer Battery Optimizer поддръжка? Battery Optimizer Battery Optimizer поддръжка. Когато се съмнявате - погледнете го. Battery Optimizer Battery Optimizer поддръжка. Да, да включите или изключите известията при блокиране на изскачащи прозорци или да създадете списък със сайтове. Когато се съмнявате - погледнете го.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Както виждате дори по-тежката Asphalt 8: Driver Reviver Възстанови максимална производителност и функционалност на хардуера на вашия компютър. Актуализацията е оптимизирана за смартфоните с Android и може да се изтегли безплатно от Google Play.

Blog Последни съвети, трикове и новини. Blog Последни съвети, изберете Разширени и след това изпълнете едно от следните действия: Изберете Затвори!

 Също така разберете...