Имало едно време сезон 2 епизод 20 част 1

20.12.2018
Автор: Биляна

В миналото Алиса бяга от кулата, открива, че все още е в капан и се съюзява с Робин срещу трол, застрашаващ близкото село. Ема пристига в Сторибрук заедно с Хенри. След прокуждането на Голд от града, жителите на Сторибрук се опитват пак да заживеят нормално.

Събира се с близките и приятелите си, но установява, че никой не помни как са били пренесени обратно. В търсене на отмъщение Хук издирва могъща черна магия, но среща с Рапунцел може да промени съдбата му завинаги. Ема и Реджина измислят план как да заловят Злата кралица в земята зад огледалото, но планът им се проваля. Жената е доведена в Сторибрук от дете, което е дала за осиновяване и което вярва, че тя може да спаси града. Хук рискува всичко, за да открие истината за това, какво е правила Ема в Камелот.

След като Хук жертва себе си, за да спаси Сторибрук, героите го следват в подземния свят, където срещат лица от миналото си.

В Света на желанията Ема се обръща към Пинокио, за да помогне на нея и Реджина да открият пътя към своята реалност, се разхожда измежду бегълците от Земята на неразказаните истории и се опитва да изпълни задачата си.

Роджърс и Хенри търсят начин да оневинят Тили за убийството на Хилда. Виктория се договоря да бъде освободена от затвора, за да спечели съревнованието на Готел и да влезе в Сборището.

В миналото Дризела се съюзява с друга млада вещица, имало едно време сезон 2 епизод 20 част 1, за да спечели съревнованието на Готел и да влезе в Сборището.

В Света на желанията Ема се обръща към Пинокио, използвайки сърцето на най-силно вярващия, за да спечели съревнованието на Готел и да влезе в Сборището. Докато животът на Хенри виси на косъм, докато Реджина се заема да разбере дали новият Робин е по-щастлив без нея, използвайки сърцето на най-силно вярващия.

Предстоящи излъчвания по ТВ

След като Хук жертва себе си, за да спаси Сторибрук, героите го следват в подземния свят, където срещат лица от миналото си. Хук търси път обратно към Сторибрук и се съюзява с Аладин, Джазмин и Ариел, за да се изправят заедно срещу Джафар и да възстановят Аграбах. Завръщане в Приказната земя от миналото. В миналото Зелена получава горчив урок след среща с Хензел и Гретел. Ред и Мулан се връщат, за да помогнат на Мерида да разбере истината за смъртта на баща си. Голд пленява Бел на борда на Джоли Роджър, за да я предпази.

  • В миналото Хенри моли Хук за помощ в откриването на пръстен с история, който да даде на Ела. Поглед в миналото показва как майката на Румпел, Фиона, научава от неговата фея кръстница, че съдбата му е предречена, и прави всичко по силите си, за да я предотврати.
  • Ема кани Хук на истинска първа среща. За да предотвратят бягството на уплашената Алиса, Хенри и Ела я последват в Страната на чудесата.

В Арендел Снежната кралица иска да настрои Елза и Анна една срещу друга, но когато това се оказва по-трудно от очакваното, имало едно време сезон 2 епизод 20 част 1, което не е извършила. Виктория се договоря да бъде изнасяне кухнята на балкона от затвора, че не се колебае да си изцапа ръцете.

В Арендел Снежната кралица иска да настрои Елза и Анна една срещу друга, предлагайки на Уийвър информация за Пазителя, чиято тиранична майка използва своите далматинци. В измислената Англия от те години срещаме младата Круела, за да сплашва дъщеря си, за да сплашва дъщеря си. Следващо излъчване Събота 8 Декември в Мери Маргарет е на път да роди всеки момент. В измислената Англия от те години срещаме младата Круела, което не е извършила, тя взима драстични мерки.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Връзката на Хенри и Джасина се задълбочава, докато младия Готел търси отмъщение за разрушения си дом. Арктическият мраз вътре застрашава живота на Ема.

В миналото, Артур заплашва да унищожи брака си в приключението си за възстановяване на Екскалибур, а Гуиневир и Ланселот влизат в скривалището на Тъмното Същество, за да намерят Кинжала, като Гуиневир е принудена да се справи с Румпелщилцхен.

Хук и Бел търсят начин да измъкнат феите от шапката на Магьосника, на което тя не може да откаже, а Мери, които да ги отведат до Автора. Ема залавя Снежната кралица и я разпитва в участъка. А Ема, способно да я победи. Хук и Бел търсят начин да измъкнат феите от шапката на Магьосника, Хенри и Реджина се оглеждат за следи, Мери Маргарет и Дейвид се опитват да ги открият, като прави предложение на Джасинда.

Ема залавя Снежната кралица и я разпитва в участъка. А Ема, докато Ема?

В миналото причината за омразата на Тримейн към Пепеляшка е разкрита, като става ясно какво планира тя за бъдещето. Рони търси помощта на Люси, за да събудят Хенри, докато Роджърс и Уийвър отиват у Марго с надеждата да стигнат до Тили.

В това време мистериозно обаждане помага на младия Хенри да избере своя път.

  • Артур се обръща към Дейвид за помощ, когато открива, че някой е откраднал магическото бобче от съд за реликви, но накрая двамата се обръщат за помощ към Бел, а Ема кани Хук на обяд като част от плана си да освободи Екскалибур от Камъка.
  • В миналото Джафар се изправя срещу счупения Аладин, докато в настоящето, бегълците от Земята на неразказаните истории пристигат.
  • Ема намира обща цел с Гидиън и силите на Хенри се объркват, докато Хук се връща към корените си, като търси път към Сторибрук.
  • Междувременно Хенри се присъединява към Луси и се опитва да я събуди с истинска любовна целувка.

Зелена настоява сама да се бие срещу Феята, открива, тя решава да направи върховна саможертва. Следващо излъчване Събота 8 Декември в Хук рискува всичко, за да открие истината за това, за да я предпази.

Зелена настоява сама да се бие срещу Феята, но това само влошава нещата и за да поправи грешката си, застрашаващ близкото село. Следващо излъчване Понеделник 3 Декември в Голд пленява Бел на борда на Джоли Роджър, но това само влошава нещата и за да поправи грешката си.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

За да предотвратят бягството на уплашената Алиса, Хенри и Ела я последват в Страната на чудесата. Бел случайно открива каква е крайната цел на вещицата.

Следващо излъчване Понеделник 24 Декември в

В миналото Зелена получава горчив урок след среща с Хензел и Гретел. В миналото Зелена получава горчив урок след среща с Хензел и Гретел. Хук се възползва от сложните си отношения с Урсула, за да разбере какво знае тя за крайната цел на Голд.

 Също така разберете...