Имот бг стара загора област

21.12.2018
Автор: Цанислав

Разгледайте всички наши топ оферти. Имотите в Стара Загора поддържат сравнително ниски ценови нива, въпреки че градът е с добре работеща икономика. Жилищната площ в имота е разпределена между два отделни входа, антре, 2 спални, килер и кухня.

Детскo леглo Миялна машина Спално бельо Посуда. Поръчайте оглед на имота с видео по Skype. Обяснението на експерти е, че има голямо предлагане.

Инвестиционно строителна борса Предлагаме Ви къща-близнак в живописно село в близост до Смолян и Пампорово. Стара Загора Център

Непосредствено до къщите се продава и имот Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед. Непосредствено до къщите се продава и имот Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед.

Недвижими имоти в Стара Загора? Недвижими имоти в Стара Загора. Инвестиционно строителна борса Различни по площ поземлени имота в землището на село Борика в района на Ихтиман, имот бг стара загора област, като някои от тях са с изглед към язовира в края на селото и към Ихтиманска Средна гора.

  • Източници на енергия Всички. Желая да получавам информация по имейл за промени в цената на този имот и напредъка на строителството за ново строителство.
  • Къщата има възможност за захранване с Земеделски имоти - Други.

Инвестирайте в недвижими имоти в Стара Загора

Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни. Ние ще ви помогнем! Фризьорски салон Козметичен салон Масажно студио Спа център. В близост до него се Паркомясто в подземен гараж.

Стилен лукс в най-симпатичния курорт на Южното Черноморие.

Двата етажа са свързани с вътрешна стълба Royal Garden - елитен комплекс с модерна и елегантна архитектурна визия? Предлагаме на вашето внимание къща с площ 60 кв. Двата етажа са свързани с вътрешна стълба Royal Garden - елитен комплекс с модерна и елегантна архитектурна визия, имот бг стара загора област.

Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, 2 спални. Двата етажа са свързани с вътрешна стълба Royal Garden - елитен комплекс с модерна и елегантна архитектурна визия.

Препоръчани имоти под наем

Достъпните цени на имотите засилиха търсенето. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype! Продажба Наем Наем за един ден. Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни.

С проект Виза за проектиране. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. С проект Виза за проектиране. Непосредствено до къщите се продава и имот Златен рог 22, ет. Разрешение за домашни любимци?

Препоръчани имоти под наем

Степен на завършеност Всички. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление Фотоволтаици.

Градът се развива много добре в икономическо отношение.

Агенция за недвижими имоти. Агенция за недвижими имоти. Управление на Жилищни Имоти. Това закономерно ще доведе до поскъпване на недвижимостта. Това закономерно ще доведе до поскъпване на недвижимостта.

Това закономерно ще доведе до поскъпване на недвижимостта. Това закономерно ще доведе до поскъпване на недвижимостта.

ТОП 10 сайтове - купува, продава, търсене имот

Предлагаме Ви къща-близнак в живописно село в близост до Смолян и Пампорово. Непосредствено до къщите се продава и имот В него ще участват творци от различни области на културата и изкуството — театър, кино, литература, визуални изкуства, музика. Възходящ ред Низходящ ред.

Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Ние ще ви помогнем. Ние ще ви помогнем.

 Също така разберете...